Nejste přihlášen/a.
Ahoj Holky
Pomoc..Vůbec mi nerostou nehty a když jo tak se mi stejně za chvíli zlomí
Nechci jít na gelovky,poraďte prosím
Ahoj,vím,že píšete,že gelovky nechcete. Já dělám nehty 8 let a někomu se srovnají jen gelem. Dělají se gely s vitamíny a proteiny,kdy se dá gel jen v tenké vrstvě a vyživuje nehet po celou dobu. Nehet vypadá jen jako lakovaný bezbarvým lakem a po čase se srovná Další věc pomáhá: Z droždí a olivového oleje udělat kašičku,lepší je trochu teplá a do ní si dát na půl hodinky prsty a opakovat alespon 2x týdně. A Biosil tabletky jsou taky fajn
Ahoj, tak s nehty jsem také měla problém, a jediné co mi pomohlo je zpevňující lak na nehty ze zásilkového obchodu Magnet.Je opravdu účinný, žádný chyták. Mám po něm nehty pěkně pevné zdravé. A to si je nijak nešetřím, dělám automechaničku, a doma mám velkou zahradu a skleník,takže dostávají zabrat Z lékárny mi nic nepomohlo, i když jsem utrácela zkus ho a uvidíš že budeš spokojená
Viaderm nebo Selzink jako potravinové doplňky. Odkaz není na firmu, která prodává. Zbytečné poštovnmé za něco, co vám prodají v každé lékárně i bez řasenky anebo do druhého dne nechají přívézt. Tyhle preparátymi poradili kožní doktoři. Selzink jsem měla brát 3 měsíce a měsíc vynechat. Bylo to účinné. Funguje to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.