Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerostou mi nehty

Od: saruska1202 odpovědí: 7 změna:

Ahoj :) Holky :) Pomoc..Vůbec mi nerostou nehty a když jo tak se mi stejně za chvíli zlomí :( Nechci jít na gelovky,poraďte prosím

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezebelll*
hodnocení

1x

Ahoj,vím,že píšete,že gelovky nechcete. Já dělám nehty 8 let a někomu se srovnají jen gelem. Dělají se gely s vitamíny a proteiny,kdy se dá gel jen v tenké vrstvě a vyživuje nehet po celou dobu. Nehet vypadá jen jako lakovaný bezbarvým lakem a po čase se srovná :) Další věc pomáhá: Z droždí a olivového oleje udělat kašičku,lepší je trochu teplá a do ní si dát na půl hodinky prsty a opakovat alespon 2x týdně. A Biosil tabletky jsou taky fajn ;)

vychytavky
hodnocení

0x

kup si matchu, pak se z toho růstu nehtů a vlasů až zblázníš :D

verus*
hodnocení

0x

existují doplnky stravy jmenují se donnanails a je to určené právě pro tento typ nehtů a zlepšuje to i kvalitu vlasů.Pokud do sebe nechces cpát prásky kup si nejaký zpevnující lak.

hodnocení

0x

Ahoj, tak s nehty jsem také měla problém, a jediné co mi pomohlo je zpevňující lak na nehty ze zásilkového obchodu Magnet.Je opravdu účinný, žádný chyták. Mám po něm nehty pěkně pevné zdravé. A to si je nijak nešetřím, dělám automechaničku, a doma mám velkou zahradu a skleník,takže dostávají zabrat:) Z lékárny mi nic nepomohlo, i když jsem utrácela zkus ho a uvidíš že budeš spokojená:)

maia
hodnocení

0x

Určitě chybí nějaké vitamíny, či stopové prvky... Klidně bych se nejdřív obrátila na doktora, po odběru a rozboru krve uvidíš, kde je problém. - Obvykle nedostatek E, D, vápník, hořčík, zinek.. chce to trochu nastudovat ;)

hodnocení

0x

Viaderm nebo Selzink jako potravinové doplňky. Odkaz není na firmu, která prodává. Zbytečné poštovnmé za něco, co vám prodají v každé lékárně i bez řasenky anebo do druhého dne nechají přívézt. ;) Tyhle preparátymi poradili kožní doktoři. Selzink jsem měla brát 3 měsíce a měsíc vynechat. Bylo to účinné. Funguje to.

sirda
hodnocení

0x

Mě stačily různé výživné laky s vápníkem, vitamínem A, E. Také je lepší nehty pilovat, NEstříhat... Dnes mám nehty pevné, až mi někteří nevěří, že jsou moje! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]