Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska než jsem šla do školy, tak jsem se nudila a udělala sem si malý spletený copánek ze 3 pramenů a zakončila sem si to gumičkou. Po škole sem přišla a rozmotala to a udělalo to to,že ty vlasy byly hezky vlnitý.
Chci se zeptat:
1) Dalo by se nějak udělat aby tak ty vlnité vlasy zůstaly dýl?
2) Když už budu mít tak vlasy takhle spletené, mohla bych s tom i spát?Jelikož by mi trvalo hodně dlouho si to udělat (mám na mysli jen pár copánků)
AhojJistě,že dalo.Po umytí,si vlasy "prolej" šťávou z citrónu či sklenicí piva.To způsobí,že vlasy budou mnohem pevnější.Pak upleť copánky a nechej si klidně přes noc
No,tak druhý den/pokud máš vlasy úplně rovné/,tak se ti po rozpletení zase hned narovnají.Chce to pokusy
Dcera si je take dela.umyje si vlasy a jeste vlhke si je nekdy splete do copanku.necha pres noc.rano rozplete.bohuzel ma takove jemne rovne vlasy, tak ji to dlouho nevydrzi.
Zkus to vzit lakem na vlasy.
Nebo si udelej par copanku, po strane hlavy, muzes zaplest barevne bavlnky a jdi tak.vypada to taky hezky.
Jinak dredy jsou cira hruza, kterou musis nechat odrust a ustrihnout.vim ze se motaly vlasy a opalovalo se to zapalovacem.."zlate"copanky, ty se daji rozplest
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.