Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupila jsem si zrcadlo v ikei za 100 na zed,takový čtverečky 4 ,segra se mi dotoho montovala,udelala to za mě,jenže to nedalsa uplne vedle sebejk sem chtěla,ale od sebe trošku,chtela sem to jako by normální zrcadlo,né aby bylo videt že to sou čtverečky... je to tam nalepené,jak to správne odlepit a nalepit znova? Pokud možno,kde zakoupit lepící čtverečky na sklo? Děkuji za vešekeré odpovědi.
Už to asi nikdy nebude ono. Odlepované a znovu lepené není nové. Já bych to nechal. Navíc vždy bude vidět, že to není jednolité zrcadlo, i když to dáte k sobě.
to jo,ale chtela sem se i fotit a práve to vypadá blbbe..:/ jako bych nemela půlku krku vlasu atd...proste se mi to neliibimisto aby byla normální fotka,sou tam videt ty čárky jestli me chápete
Předpokládám, že to bude lepené na pěnovou oboustranku. Odlepit to nepujde, ale sundat se to dá, stačí struna a tou se to dá odříznout. Zbytek pásky pak co půjde odrolit, co nepůjde zkusit hadr s lihem. Ale bacha - ne ředidlo, nebo nějaký jiný dryják - aby nedošlo k smytí zrcadlové vrstvy. Ovšem při známé ,,kvalitě´´ šuntů z Ikea bych byl hodně opatrný i s tím lihem, některá páska se dá odlepit po nahřítí fénem. Pak stačí nalepit novou pásku a zrcadlo na zeď.
Dobrý den,koupila jsem si zrcadlo v ikei za 100 na zed
Zdroj: poradte.cz/...
NO nevím zda tam nemáte chybu,ale jestli cena byla 100kč tak bych i jako důchodce koupil znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.