Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s tím?

Od: lucieee* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,koupila jsem si zrcadlo v ikei za 100 na zed,takový čtverečky 4 ,segra se mi dotoho montovala,udelala to za mě,jenže to nedalsa uplne vedle sebejk sem chtěla,ale od sebe trošku,chtela sem to jako by normální zrcadlo,né aby bylo videt že to sou čtverečky... je to tam nalepené,jak to správne odlepit a nalepit znova? Pokud možno,kde zakoupit lepící čtverečky na sklo? Děkuji za vešekeré odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Už to asi nikdy nebude ono. Odlepované a znovu lepené není nové. Já bych to nechal. Navíc vždy bude vidět, že to není jednolité zrcadlo, i když to dáte k sobě.

lucieee*
hodnocení

to jo,ale chtela sem se i fotit a práve to vypadá blbbe..:/ jako bych nemela půlku krku vlasu atd...proste se mi to neliibi:(misto aby byla normální fotka,sou tam videt ty čárky jestli me chápete

moula*

Vám nevadí, že máte u oka foťák? Proč fotíte svůj obraz v zrcadle a ne přímo sebe samospouští s foťákem ve stativu nebo na něčem.

olaf71*
hodnocení

0x

zkusit podříznout plátkem z kobercového nože a znovu přilepit oboustrannou lepící páskou

doplněno 09.02.14 13:44:

starou pásku odstranit, ne násilím odškrábat. například opět plátkem nože. těch pásek je velký výběr. vyberte dle potřeby

hodnocení

0x

Předpokládám, že to bude lepené na pěnovou oboustranku. Odlepit to nepujde, ale sundat se to dá, stačí struna a tou se to dá odříznout. Zbytek pásky pak co půjde odrolit, co nepůjde zkusit hadr s lihem. Ale bacha - ne ředidlo, nebo nějaký jiný dryják - aby nedošlo k smytí zrcadlové vrstvy. Ovšem při známé ,,kvalitě´´ šuntů z Ikea bych byl hodně opatrný i s tím lihem, některá páska se dá odlepit po nahřítí fénem. Pak stačí nalepit novou pásku a zrcadlo na zeď.

lucieee*
hodnocení

aha,takže říkáte,že mám zkusit fén? Dát na to teplo pod to zrcadlo a čekat jo? znovu nalepit jestli to pujde uvidim no...když ne ,tak musim nekde koupit asi ty pásky ale kde to netuším

tomas11*
hodnocení

0x

Dobrý den,koupila jsem si zrcadlo v ikei za 100 na zed
Zdroj: poradte.cz/...

NO nevím zda tam nemáte chybu,ale jestli cena byla 100kč tak bych i jako důchodce koupil znovu.

olaf71*

koukal jsem do eshopu a stojí 99 kaček. stejně musí sundat to původní.

tomas11*

No já myslel že se to lepí na nějakou podložku, aspoň tak bych to asi řešil já,myslíte že se to lepí přímo na zeď?To by musela být sakra rovná a hladká aby to k něčemu vypadalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]