Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás nevíte, jestli existuje nějaký krém na obličej, co je jen tak trošku obarvený do béžova aby trošku sjednotil barvu obličeje, ale že když ho hůře rozetřete tak že máte fleky na obličeji? BB nechci, to je oranžový-béžový krém, to fakt ne. Leda že by byl nějaký hodně hodně světlý?
Případně děkuji za rady.
I BB kremy jsou v ruznych odstinech vcetne svetlych. Kdyz se kouknete jen na odstin kremu, tak to mate, po rozetreni neni barva tak intenzivni jak to na prvni pohled vypada. Je potreba to vyzkouset podle odstinu pleti, protoze pokud bude o hodne svetlejsi, bude to vypadat taky divne, stejne jako moc tmavy.
I BB se dělají v různých odstínech. Vždy záleží na odstínu a na výrobci.
Např. od Nivea mi připadá i světlé BB velmi tmavé. Od Garnier mi světlé BB připadá střední, sama ho mohu mít jen, když jsem v létě opálená (mám jinak dost světlou pleť).
Odstín BB 100 od Astor je celkem světlý.
Oriflame má jedno BB, které v největlejším odstínu je skoro porcelánové (i na mé světlé pelti vypadá, jako když je mi nevolno).
Tzn. nezavrhujte BB, musíte zkoušet. Podle výrobce mají různé odstíny i různou strukturu, některé kryjí více, jiné méně. Zajděte do dobře zásobené drogerie-parfumerie a koukejte do stojanů s dekorativní kosmetikou a zkoušejte.
Rozhodně nezavrhuji, doma mám od nivea a rimmel london oba světlé. Ale přesto mi to přijde stejné jak makeup akortá s trošku jemnější konzistencí a potom když jsem si to rozetřela a podívala se na sebe na pořádném denním světle, tak jsem vypadala jak klaun krk uplně svítil, to leda že bych se tím natřela až po výstřih, abych nebyla všude jinak barevná. Proto sháním něco, co jen tak nepatrně barví, ale asi se nic takového zatím nedělá.
1. Když vám svítí krk, znamená to, že prostě máte moc tmavý odstín. Kupte si nějaký světlejší. Taky možná používáte moc silnou vrstu. (A k té Nivee - ta je vážně, vážně, vážně tmavá. Takže se nedivím. Já když jsem vyzkoušela vzorek té jejich světlé, musela jsem se smát, protože tak "světlá"se nevracím ani po čtrnácti dnech od moře.)
2. I krycí schopnosti mají BB krémy různé. Fakt jděte zkoušet.
Případně ještě existuje věc, které se říká "tónovací krém".
I make-upy mají různé krycí schopnosti, od velmi nízké, až po úplně krycí.
Není to tak, že BB automaticky kryje méně, než make-up. Hezky je to rozepsáno např. na webu Dermacolu dermacol.cz/... - Vidíte, že jejich BB má krycí schopnost značenou jako střední, ale některé jejich make-upy jako nízkou nebo nízkou s třední. A tím se vracím ke zmiňovanému tónovacímu krému - ten od dermacolu má nízkou krycí schopnost, tedy jen lehce tónuje. Kdysi jsem ho měla a piřšel mi fajn, obecně jsem zjistila, že Dermacol je dobrá značka (dlouho jsem jí brala jako šmejd, pak mě kamarádka, která si líčením přivydělává a má maskérské kurzy, k němu přivedla a některé jejich věci jsou vážně fajn).
podkladový krém Artistry jedině
...a dokonce ho můžete vrátit do 3 měsíců když zjistíte, že vám nesedí
...vhodné především pro ty,které se moc nelíčí,ale chtějí mít sjednocenou pleť...ale je těžko k dostání - výrobce je z USA a zde se prodává jen výhradně přes distributory - ale když se zaregistrujete, tak mužete nakupovat levněji a máte ho k dostání kdy potřebujete
..klíďo mi napište na email nikisindelarova@email.cz - pošlu vám info...sama to tak mám a objednávám více věcí - výhoda je, že nejsou žádné minimální hodnoty apod...třeba vám pomůže mají 14 odstínů myslím...takže si vyberete.-)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.