Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
co si mám představit pod názvem " tělový sprej"? je to slabší než toaletní voda, máte zkušenost, jak dlouho asi vydrží
díky
Ahoj, je to sprej, který si můžeš nastříkat třeba do vlasů nebo právě přímo na tělo, ruce, krk, abys chvíli pěkně voněl/a. Některé jsou i rovnou hydratační.
Vydrží poměrně dlouho, protože se vstřebají do kůže. Rozhodně ale ne déle, než toaletní voda.
3axel - půl dne nevydrží ani lecjaká toaletka, bohužel. Raději investuji do parfému
díky, jde mi o to, mohu svou oblíbenou vůni sehnat jen jako tělový sprej a nikdy jsem to neměla. stojí asi 250 Kč. Tak jestli vydrží chvíli vonět - třeba půl dne v práci
Pěkné vůně tělových sprejů jsou např. v Avonu,tam kupuju tak do 100,-ale půl dne rozhodně nevydrží,za dopoledne je třeba pro dobrý pocit se tak 3x stříknout.
doplněno 10.02.14 16:57:Je to vlastně jen neškodná, jemně oparfémovaná voda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.