Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatební šaty

Od: alpa* odpovědí: 2 změna:

prosím o radu

kde vykupují svatební šaty, popř. kde se pokusit je prodat

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatebnisaty
hodnocení

0x

tam, kde se dá prodat cokoliv jiného - aukro, odklepnuto, sbazar, bazos, hyperinzervce atd. ...

hodnocení

0x

Svatební šaty se dost těžko prodávají. Zájemkyně by musela mít stejný vkus a stejné míry, jako prodávající. Což se hledá dost obtížně.

Já jsem si svatební šaty schovala na památku. Co je mi to platné,když se do nich už dneska nevejdu? Asi se ve skříni nějak srazily. *plac*

Ale dejte nabídku na bazoš,mimibazar a jiné portály, je možné, že o ně někdo projeví zájem. Dcera i snacha raději využily služeb půjčovny. Za mých let se svatební šaty daly později obléci i na ples, ale to už dneska není moderní. Vypadala jsem pokaždé jako Bílá paní. *:)* A dneska už se svatební šaty nevezmou pak vůbec nikam. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]