Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýma- jak na ní

Od: elda2609* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám ucpanou rýmu. Chtěla bych se jí zbavit nebo aspoň aby šla ven. Neznáte nějaký dobrý způsob?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

4x

Dobrý den. Pokud potřebujte, aby se rýma spustila, poradím Vám odzkoušený způsob (od babičky), který opravdu funguje. Napusťte si do umyvadla teplou až horkou vodu a do vody na pár minut ponořte celé předloktí levé ruky. Také jsem tomu nevěřila, ale vždy se mi rýma spustí a uleví se mi.

jezebelll*

To je pravda,tohle gunguje :)

hodnocení

1x

Zkuste třeba zázvorový čaj, ale je to spíš otázka času

hodnocení

1x

Rýma, to je nemoc virového původu. Vir přežívá 7 dní. Proto se říká: Léčená rýma týden, neléčená 7 dní. Jsou snad nějaké kapky, čaje, inhalace na uvolnění nosu, ale nemoc stejně nevyléčí. ;) Eliško, musíš ten týden, 7 dní přežít.

stirecek*
hodnocení

1x

Rýma začíná a končí ve střevě. Vynecháním hlenotvorné stravy se váš problém vyřeší.

veronikadomansk
hodnocení

0x

Na rýmu zkuste inhalace, zázvorový čaj (ten mě vždycky postaví na nohy) a až bude ucpaný nos nesnesitelný sáhněte po nějakých šetrných kapkách (doporučuji nasic - má hojivé účinky a není to žádný driják) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]