Dobrý den. Pokud potřebujte, aby se rýma spustila, poradím Vám odzkoušený způsob (od babičky), který opravdu funguje. Napusťte si do umyvadla teplou až horkou vodu a do vody na pár minut ponořte celé předloktí levé ruky. Také jsem tomu nevěřila, ale vždy se mi rýma spustí a uleví se mi.
Rýma, to je nemoc virového původu. Vir přežívá 7 dní. Proto se říká: Léčená rýma týden, neléčená 7 dní. Jsou snad nějaké kapky, čaje, inhalace na uvolnění nosu, ale nemoc stejně nevyléčí. Eliško, musíš ten týden, 7 dní přežít.
Na rýmu zkuste inhalace, zázvorový čaj (ten mě vždycky postaví na nohy) a až bude ucpaný nos nesnesitelný sáhněte po nějakých šetrných kapkách (doporučuji nasic - má hojivé účinky a není to žádný driják)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.