Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí mussli

Od: ritabelgique* odpovědí: 5 změna:

Co vše se dá přidat do mussli, když si ho budu dělat doma? Mě napadá : vločky, rozinky, různé druhy oříšků, kukuřičné lupínky, hoblinky čokolády a sušené ovoce ( banán, jabko, meruňky a švestky na kousíčky nakráté. Co by tam mohlo ještě přijít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Můžete tam ještě přidat slunečnicové a sezamové semínko nebo i strouhaný kokos.

hodnocení

0x

Moje mladá, když se chystala na nějakou dlouhou cestu s batohem, vyráběla: na veliké pánvi pražila vločky. Když vločky začaly zlátnout, sypla slunečnicová a sezamová semínka, trošku cukru, oříšek másla a nechala zkaramelizovat. Pak po vychladnutí strouhaný kokos, rozinky a natlučené ořechy. Říkala, že ji to velice vyhovuje na nasycení, energii i na správné trávení. Když nikam nejela a jedla to doma, nedávala cukr, ale někdy med a nějaké ovoce na kousky a do toho dětskou přesnídávku, kterou jsem vyráběla z jablek a do toho kusy meruněk. ;) Teď, když už doma dávno není, dělávám si to i já do jogurtu.

xixi*
hodnocení

0x

Co si přidáte, to tam máte :). Já beru inspiraci co přidat na stránkách mixit.

iz*
hodnocení

0x

Já jenom opražím vločky, většinou je ani nesladím a po vychladnutí smíchám s hrozinkami a oříšky nebo semínky. Tento "polotovar" kombinuji s různým ovocem, někdy sušeným, jindy čerstvý, někdy přidám jenom bílý jogurt, jindy trošku medu, ...

lidus*

Zkuste dát vše na plech, zalít slazeným kondenzovaným mlékem a dosušit, krájet na proužky mi to nikdy nešlo ale bylo to moc dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]