Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení ve 12?

Od: elda2609* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, je mi 12let. Myslíte že by byl nějaký problém se začít holit? Mámě je to jedno. A tedy čím bych se měla holit- žiletkou nebo takový ten sprej jak to postříkáte a projedete tím a chloupy jsou pryč (nemůžu si momentálně zpomenou jak se to jmenuje *smich* )? Děkuji za odpovědi :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ahoj:)Ve tvém věku nevidím žádný důvod k tomu,aby ses začala holit.Na to máš času dost:-P

hodnocení

1x

Kup si nejdřívě nějakou levnou jednorázovku a vyzkoušej pomocí mýdlové pěny na ruce/noze jak budeš na holítko reagovat...někdo celý zrudne a pokožka pak pár dnů trpí...

jayeles*
hodnocení

0x
Ahoj, urite ne! Ja se holim taky tak nejak od 12/13 :) a nejlepsi je bud epilator a nebo ziletky! Nedoporucuji pasky a kremy :)

cuca*
hodnocení

0x

Samozrejme, pokud se necitis dobre treba na telocviku... ja mela chlupate nohy jak "opice" :) myslim cerne chloupky . mamka ti jiste poradi.doporucuji koupit damskou penu na holeni, slo by to i mydlem, ale gel ci pena je lepsi.no a damska holitka.kdyz je budes kupovat sama, budou to ta ruzova.no a pak opatrne do toho.. No a podpaží muzes vzit pri jednom :)na druhou stranu, jestli mas chloupky svetle, tak neni kam spechat.

petrkess*
hodnocení

0x

Kup si kvalitní mechanický holící strojek, a pak taky nějaké ty levnější. Ty můžeš používat třeba na škole v přírodě, na cestování, a nebude tě mrzet, když se ti ztratí.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Co je to za sprej co se tim postrikam, prejedu a chlupy jsou pryc? To fakt existuje?

doplněno 03.02.14 19:55:

Fakt? To tak funguje? A vousy mi to asi nerozlozi, co? Skoda *smich* a diky

agathexp*

Depilační krémy :) Aplikují se na určité místo, chvíli působí (měli by rozpouštět chloupky, nebo co) a po smytí by měla pokožka zůstat hladká.

Já takovou pěnu jednou dostala a letěla do koše! Smrdělo to ,,jak bolavá noha,,a po chvíli nanešení v podpaždí jsem se osypala a pálilo to jako čert ještě druhý den! Jak jsem ,,stará,,tak jsem bl...! je jasné,že krém,který by měl rozpustit chlupy musí být pro kůži pěkné svinstvo!

doplněno 04.02.14 15:45:

oprava: né pěnu ,ale krém v tubě.

pohanka*
hodnocení

0x

To je pěknej chemickej sajrajt. Nastříkáte, necháte působit, a za chvíli se chloupky částečně rozpustí, zbylý porost setřete. Je to ale určitě nebezpečné dlouhodobě používat. Kůže je největší orgán našeho organismu. Kromě jiných má ochrannou funkci. Takto mladá by jste si neměla zahrávat se svým zdravím, nikdy nevíte, co to udělá při dlouhodobém používání. Kůže vstřebává chemické látky, může být podrážděná, potom můžou vzniknout pupínky, vyrážka, zánět, abces a tak dál.

Sice mimo téma ale doporučím omrknout čím se ošetřuje ovoce/zelenia v superhypermegaultra marketech ...

Ona pak taková pěna na chlupy vypadá na žaludek dokonce méně závažná...(s nadsázkou : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]