Nejste přihlášen/a.
Krásný den slečny a ženy.
Mám na vás všechny dotaz. Nedávno jsem si objednala z internetu samodržící podprsenku pod šaty. Hned jak mi přišla jsem ji rozbalila a krapet se vyděsila.
Z té strany kterou se to dává na kůži je nalepený igelit a když ho kousek stáhnu ta strana velmi lepí. To že se bojím že to špatně nalepím je jedna věc, ale spíš přemýšlím, dza to půjde dobře dolů a co potom s tím? mám tam opě nalepit ten igelit? nebo to mám umýt a doufat že to bude držet i tak? prosím prosím o radu..
Tak to je teda GÒL. Sam podprsenku nenosim, ale stravil jsem v osamoceni mnoho hodin v obchode, zatim co zena si podprsenku zkousela a vybirala. Kupovat to pres internet - to proste nejde. To, ze "podperka kozactva zvadlego" se da vylepsit prilepenim prsou na podprsenku se snad tyka jen podprsenek na jedno pouziti. Za prve budete olepena a za druhe pri prvnim prani toto lepidlo nenavratne zmizi.
No rady jsem se moc nedočkala :D
Přes internet jsem si ji koupila protože jsem ji nikde jinde nemohla sehnat...
No právě si taky říkám že je to silikon..ale je to spíš jak kdyby na tom bylo jakoby lepidlo..
Tak když už jste ji koupila, nebojte se a vyzkoušejte ji. Lepení bych se nebála, bude to nejspíš vlastnost silikonu, jak tady uvádějí i ostatní. I po omytí by to mělo lepit a držet. A po použití na to zkuste tu fólii znovu přiložit, aspoň se ochrání povrch, prostě chce to vyzkoušet. Ponoste si to doma, kde o nic nejde, než vyrazíte do společnosti, kam ji asi chcete vzít pod šaty. Měla jsem silikonové polovložky do bot, taky jsem odloupla fólii a "přilepila" do lodiček. Po použití jsem je vyňala, opláchla a nechala ležet do další příležitosti, bez problému se opět přilepily, kde měly. Bude to stejný princip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.