Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s jídlem

Od: elda2609* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, ráno vstávam do školy kolem 7 hodiny. Vstanu a jdu se nasnídat. Cpu to do sebe,nechce se mi ale abych neměla ve škole hlad tak to do sebe stejnak narvu. Ve škole nesvačím protože já nevím prostě se stydím jíst před klukama. Ano je to divní ale prostě se nějak stydím. Potom objedvám do večeře jím nějaké sladkosti. Večeřím kolem 6 hod. Vážím 42 kg a měřím kolem 164. Je mi 12 let. Poradíte mi co mám dělat? A třeba i nějaké snídaněsvačiny které jsou výživné? :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Samozřejmě, že poradíme. Začni svačit, protože je to velmi důležité. Stydíš se jíst před klukama? Kecy, oni jistě taky jedí.

A sladkosti nahraď ovocem, zeleninou, sušenými plody bez cukru, obilnou kaší, salátem, rybou s přílohou, kuřecím masem... lehká večeře má proběhnout 3 hodiny před tím, než jdeš spát.

V tvém věku je normální být velmi hubená, hodně holek je takových. Časem se začneš zaoblovat a přibírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]