Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
četla jsem pár článků o BIO kokosovém oleji. Někdo psal, že se tím potírá místo krému, někdo že ho dává pod palačinky (k jídlu) a někdo do vlasů. Je to vůbec možné? Není to blbost?
Máte s ním někdo zkušenost, jakoukoliv?
Dobrý den,
blbost to určitě není. Sama jsem měla doporučené se kokosovým olejem potírat, je pro pokožku velice dobrý, já jím konkrétně potírala ekzém. Má využití i v kuchyni, tam zatím zkušenosti nemám, ale mám takovou zkušenost, že když jsem měla trénink, tak jsem si měla dát jednu lžičku, abych měla energii. Bylo mi doporučeno, že pokud nezvládnu si dát samotnou lžičku kokosového oleje, tak si k tomu mám dát čtvereček hořké čokolády. Zvládla jsem to i bez čokolády a dodalo mi to energii na trénink. A ohledně vlasů věřím, že to bude také velice dobrá volba.
A ještě jeden odkaz: lidicky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.