Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Razítka na nehty- ano či ne?

Od: denny276® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

ráda si maluji různé vzory na nehty a zkouším nové věci. Vím, že razítka na nehty žádnou novinkou nejsou, ale přesto by mě zajímalo, jaké s nima máte zkušenosti, s lehkostí aplikací, s odolností, se značkami výrobců atp. A můžete mi sem dát i nějaké typy na to, jak si zdobíte nehtíky doma vy:) Děkuji za vaše názory a nápady:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezebelll*
hodnocení

3x

Dobrý den,s razítky dělám skoro denně,dávám je pod gel ale dobře drží i jen přelakované top lakem.Chce to trochu cviku,stává se,že více nebo méně seškrábnete lak ze šablonky a pak se špatně otiskou. No a jednoznačně nejlepší je značka Konad,ale za sadičku si trochu připlatíte,jinak jsem zkoušela od Starnails a laky i šablonky jsou super a za nižší cenu než Konad :)

Razítka na nehty- ano či ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]