Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pět Tibeťanů a menstruace

Od: petulinda* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

před dvěma týdny jsem začala cvičit Pět Tibeťanů. Cviky jsou to úžasné a pomáhají mi s psychikou, ale potřebuji, aby mi také srovnaly menstruační cyklus. (Lépe řečeno, aby se mi vrátil, někde jsem ho ztratila. :)) Za čtvrt roku mi bude osmnáct. U gynekoložky jsem už byla, ale injekce mi nepomohla, o další opravdu nestojím.

Máte někdo zkušenosti s Tibeťany a jestli (či za jak dlouho) dokáží napravit takovou věc?

Děkuji za odpovědi, přeji krásný večer.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Ztráta menstruace může mít příčiny rozličné a jedna z nich je nadměrné hubnutí - není to i váš případ, nesnažíte se zhubnout? To dívky před osmnáctkou dělávají, zvlášť když potřebují porovnat psychiku a dokáží se nadchnout pro ledasjaká cvičení... To by pak tibeťané nepomohli, to je jasné. Pak je také otázka, v kolika jste začala menstruovat, jestli nedávno, mohlo se stát, že zase na chvíli přestal. A také jak dlouhá je ta pauza - jedno vynechání, i to se prostě stává. Jinak pět tibeťanů je určitě fajn, v přiměřené míře, ale spíš bych zapátrala po příčinách. :)

hodnocení

1x

Jak jsme všechny ženy hloupé, když chodíme při problémech s mentruací ke gynekologovi. Vždyť stačí Pět Tibeťanů!

Věřte klasické medicíně. Pokud se mentruace nedostavila ani po injekci, chce to ke gynekologovi znovu. Třeba je ten problém hlubší a měl by se léčit, co kdyby hrozilo, že jednou nebudete moct mít děti? Dělal Vám nějaké vyšetření z krve? Pokud si s tím Váš gynekolog nebude vědět rady, najděte si jiného.

hodnocení

0x
No nebyl to něaký kamarád co pomohl od menstruace?
petulinda*
hodnocení

Ne, opravdu nebyl, o tom bych už dávno musela vědět. ;)

A jste si jistá,že Tibeťané dokážou upravit menstruaci?

Jsou to bezva cviky,ale že by jejich účinek zašel až tak daleko...

martina0*
hodnocení

0x

Pět Tibeťanů jsem tedy nezkoušela ale mě s problémy s menstruací pomohly kapky od Diochi - Estrozin. Menstruaci jsem "ztratila" asi na půl roku po vysazení antikonepce a ta doba pro mě byla peklo, ještě v průběhu mi přestala fungovat štítná žláza. Po tom co jsem začala užívat kapky tak během měsíce, měsíce a půl jsem měla cyklus zpět.

andycibulka*
hodnocení

0x

Menstruacni cyklus mi nedela problemy, ale mohu rici, ze po dloholete zkusenosti s Tibetany tyto mohu jen doporucit. Vsechny neduhy zmizely asi tak po dvou mesicich cviceni. A to jak organicke, tak psychicke. V kazdem pripade to stoji za pokus - ctvrt hodinkuy po ranu. ZACAL jsem s tim pred dvaceti lety a mohu rici, ze to je dobra a neskodna droga. Zajimave je precist si original : Fountain of Youth.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]