Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společenské boty trhají ponožky

Od: dezik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat. Mám společenské boty a vždy, když si je vezmi, tak mi, na palci zvrchu, dělají díry do ponožek. Nemáte nějakou fintu co s tím?

Díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je skutečně možné, že ve špičkách bot je nějaká shrnutá kůže, stélka, která to trhá. Ale kdyby to byly tenoučké silonky, ponožka přece jen vydrží víc a je silnější. Je to divné.

Zkusila bych si ustřihnout 2 čtverečky náplasti, té bez polštářků a opatrně ji vlepit do obou špiček. A uvidíte, zda to pomůže. Nikdy jsem takový problém neměla, ani o něm neslyšela, jen mě to prostě tak napadlo. Jaga.

dezik
hodnocení

Náplastí to také řeším ... ale myslel jsem, jestli na to není nějaká jiná finta, jak to udělat, abych to nemusel řešit do budoucna :)

joule*
hodnocení

2x

ostříhat si nehty co nejvíc to jde.

hodnocení

2x

A za jak dlouho se Vám tam ty díry udělají? Za jediný večer? Pokud ano, tak to musíte i cítit na nehtech. V tom případě si budete muset koupit lepší boty. Pokud nosíte jedny a ty samé ponožky do jedněch a těch samých bot a palce Vás vůbec nebolí, tak vyměňte jednoduše ponožky, když se proděraví...

Na to jiná finta fakt nebude.

hodnocení

0x

Zdravím.To si děláte švandu?Mrkněte se řádně do těch bot-asi tam bude "zádrhel."Nebo si ponožky neberte vůbec:-D

doplněno 25.01.14 17:49:

Anzionko:Mou odpověď samozřejmě považujte za vtip.Ovšem,zaráží mě,že dotaz Vám připadá normální *nevi*

To není nejlepší nápad, nebrat si do společených bot ponožky...
Doufám, že to byl jenom vtip!

jezevecmoudry
hodnocení

0x

koupit si obyčejný adidasky...

mirek1*
hodnocení

0x

Zkus si na ty ponožky vzít ještě jedny ponožky, mělo by to ochránit když to bude tuplovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]