Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat. Mám společenské boty a vždy, když si je vezmi, tak mi, na palci zvrchu, dělají díry do ponožek. Nemáte nějakou fintu co s tím?
Díky
Je skutečně možné, že ve špičkách bot je nějaká shrnutá kůže, stélka, která to trhá. Ale kdyby to byly tenoučké silonky, ponožka přece jen vydrží víc a je silnější. Je to divné.
Zkusila bych si ustřihnout 2 čtverečky náplasti, té bez polštářků a opatrně ji vlepit do obou špiček. A uvidíte, zda to pomůže. Nikdy jsem takový problém neměla, ani o něm neslyšela, jen mě to prostě tak napadlo. Jaga.
A za jak dlouho se Vám tam ty díry udělají? Za jediný večer? Pokud ano, tak to musíte i cítit na nehtech. V tom případě si budete muset koupit lepší boty. Pokud nosíte jedny a ty samé ponožky do jedněch a těch samých bot a palce Vás vůbec nebolí, tak vyměňte jednoduše ponožky, když se proděraví...
Na to jiná finta fakt nebude.
Zdravím.To si děláte švandu?Mrkněte se řádně do těch bot-asi tam bude "zádrhel."Nebo si ponožky neberte vůbec
Anzionko:Mou odpověď samozřejmě považujte za vtip.Ovšem,zaráží mě,že dotaz Vám připadá normální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.