Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MATUSCHKA - kde prodat materiál na barvení

Od: vlasovakosmetia odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám doma silber šampon, peroxid a odbarvovací prášek od Matuschky, byly s tím jednou barvené melíry, jinak je to skoro plné, už je nevyužiji, nevíte kde to prodat? Zkoušel jsem aukro,bazos i hyperinzerci, napadá vás něco dalšího? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.Domnívám se,že nikde neprodáte.Toto zboží má celkovou hodnotu kolem 200kč,nepletu-li se.Samozřejmě,vše nové.

doplněno 25.01.14 16:49:

Pardon tedy:-DJá myslela,že je to pouze ten stříbrný šampón od té značky.

doplněno 25.01.14 16:49:

Pardon tedy:-DJá myslela,že je to pouze ten stříbrný šampón od té značky.

doplněno 25.01.14 16:51:

Ale,stejně to neprodáte.Je to použité!

vlasovakosmetia
hodnocení

wamp: to se bohužel pletete, jelikož matuschka je značka oproti třeba wella avon apod.

1x Top Hair Matuschka Silber šampon 1.000 ml (téměř plný)

původní cena 249,-Kč

hair-cosmetics.cz/...

1x Top Hair Matuschka 6% peroxid 1.000 ml (téměř plný)

původní cena 140,-Kč

hair-cosmetics.cz/...

1x Top Hair Matuschka Superplatin odbarvovací prášek (melír) 500g (téměř plný)

původní cena 390,-Kč

hair-cosmetics.cz/...

k tomu zdarna přidám

1x Dusy Color 6% peroxid 1.000 ml (zbývá 500 ml)

původní cena 131,-Kč

vlasovakosmetikateridejv./...

to jsou věci v původní ceně 910,-Kč, kdyby to bylo jen za 200,- tak nad tím mávnu rukou

sebod*

No, nabídněte to nějaké kamarádce nebo někomu v rodině. Tohle neprodáte.

vlasovakosmetik
hodnocení

Sestra je přírodní blond jinak se nikdo nebarví :( původně si to koupila přítelkyně, ale pak si s tím udělala jen melír. Prevence nepomohla, tak teď musím řešit represi. Ještě mne napadlo zkusit kadeřnictví, ale řekl bych, že tam se to musí vejít do účetnictví,takže by to nešlo.

hanher*
hodnocení

1x

Takovéhle nespotřebované zásoby čehokoliv se běžně darují např. za kafe, bonboniéru. . . .

Neprodejné.

doplněno 25.01.14 16:52:

Za Vámi požadovanou částku 650,- Kč to neprodáte, a na kadeřnictví zapomeňte, mají jiné nákupní ceny.

albatros498022*
hodnocení

0x

Zkus Aukro.

vlasovakosmetik
hodnocení

Tak ještě jednou, aukro jsem už zkoušel (4x) - bezvýsledně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]