Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opálování horským sluncem - kolik minut

Od: bobule* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuji poradit, jak, resp. kolik minut mám začínat s horským sluncem, přístrojem, co se mi půjčila kamarádka na doopálení dekoltu. Budu se vdávat, tak potřebuju sjednotit barvu :) taky přidávám, že jsem bledší typ, takže to na začátek nechci přehnat. Poradíte? Bobule

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na tuto otázku nelze spolehlivě odpovědět. Nejlepší by bylo se řídit informacem právě k tomu typu přístroje, který používáte.

hodnocení

0x

pokud na to máte delší časové období zkuste pro začátek 1-3 minuty a pak už budete vědět, obezřetně přidávejte. Lépe neopálená než spálená ;)

ale návod by řekl více, může to být různá intenzita o které nic nevíme :)

martina30*
hodnocení

0x

Pozor na horské sluníčko,pokud se to přežene následky jsou dosti bolestivé a pokud nejsi zvyklá zajdi si raději do solárka kde je proškolený personál .

tomh*

Ty přenosné domácí jsou slabší, já ho doma mám a nejsem nijak opálený s tím, že pod 10 min. nejdu..u těch velkých turbosolárií stačí 5 min ani to někdy ne, ale u těch domácích je třeba více...jen nezapomeňte na brýle, které se k tomu dávají..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]