A máte ho jaký? Není to třeba tím, že máte jednoduše kulatý obličej? Protože jsem neviděla ženu, nebo dívku, nebo i kluka, který by byl jinak štíhlý a měl tlustý-tučný (nevím jak to jinak napsat) jenom obličej. Pokud jste trochu "při těle", tak se to odrazí i na obličeji. Pak stačí zhubnout celkově a i obličej zhubne...
Jestliže ale máte jenom kulatý obličej, tak s tím nic nenaděláte.
Někdo je třeba celkem štíhlý a má podbradek - třeba moje kamarádka. U ní je to ale způsobeno tím, že má hodně ustupující bradu (mezi krkem a bradou má "málo místa"). Takže s tím taky nic nenadělá.
To je dotaz k ničemu, pokud neřeknu jak jsem na tom s tělem, ukládá se snad v obličeji více tuku než jinde? To že chudneme si spíše lidi všimnou podle obličeje.
,,každý hubne jinak,,někdo v zadku,jiný v prsou a pod.. Já první v obličeji, a nakonec tam,kde chci.
Nebo si nechej odsát tuk ,,,
ppetrackova
Dobrý den, v poslední době se stále více mluví o knize NEchci chybovat (www.nechcichybovat.cz) máte s ní někdo zkušenost? Děkuji a info Přeji heký den Pavla.
fandus
Tuto knihu Vám můžu jen doporučit. Je v ní spoustu informací co se týče pohybu a stravy. Po přečtení zjistíte že to není žádná věda a že rady skutečně fungují. Autory znám (chodím k nim cvičit) a můžu říct že opravdu vědí o čem a co píšou. Navíc je knížka napsaná snadno pochopitelným stylem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.