Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout v obličeji

Od: nektarinka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den
Jak zhubnout v obličeji? Chtěla bych mít hubený obličej, jak na to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Podle mě to nejde, tělo prostě ukládá tuk a ten je potřeba spálit. Není možné si říct teď bude ubývat tato polovina zadku...

hodnocení

0x

A máte ho jaký? Není to třeba tím, že máte jednoduše kulatý obličej? Protože jsem neviděla ženu, nebo dívku, nebo i kluka, který by byl jinak štíhlý a měl tlustý-tučný (nevím jak to jinak napsat) jenom obličej. Pokud jste trochu "při těle", tak se to odrazí i na obličeji. Pak stačí zhubnout celkově a i obličej zhubne...

Jestliže ale máte jenom kulatý obličej, tak s tím nic nenaděláte.

Někdo je třeba celkem štíhlý a má podbradek - třeba moje kamarádka. U ní je to ale způsobeno tím, že má hodně ustupující bradu (mezi krkem a bradou má "málo místa"). Takže s tím taky nic nenadělá.

petrkess*
hodnocení

0x

Jde to. Řekl bych, že nejde o tloušťku, ani o hubenost, ale o SPORTOVÁNÍ. Zkuste sportovat, a uvidíte, že obličej změní tvar. ( to je má zkušenost.)

buss
hodnocení

0x

To je dotaz k ničemu, pokud neřeknu jak jsem na tom s tělem, ukládá se snad v obličeji více tuku než jinde? To že chudneme si spíše lidi všimnou podle obličeje.

hodnocení

0x

Místo jídla pijte jen vodu a pohybujte se. Zhubnete všude, i v obličeji.

hodnocení

0x

,,každý hubne jinak,,někdo v zadku,jiný v prsou a pod.. Já první v obličeji, a nakonec tam,kde chci.

Nebo si nechej odsát tuk ,,,

ppetrackova

Dobrý den, v poslední době se stále více mluví o knize NEchci chybovat (www.nechcichybovat.cz) máte s ní někdo zkušenost? Děkuji a info :) Přeji heký den Pavla.

fandus

Tuto knihu Vám můžu jen doporučit. Je v ní spoustu informací co se týče pohybu a stravy. Po přečtení zjistíte že to není žádná věda a že rady skutečně fungují. Autory znám (chodím k nim cvičit) a můžu říct že opravdu vědí o čem a co píšou. Navíc je knížka napsaná snadno pochopitelným stylem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]