Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavení hubnutí

Od: palana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, opravdu nutně bych potřebovala poradit. Zhubla jsem jedno kilo a teď mi absolutn nejde zhubnout. Začala jsem opravdu jíst méně (snížila jsem kalorie) a občas mívám až 1100kcal. Hrozně se trápím...prosím poraďte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jdete na to úplně špatně. Není důležité KOLIK toho sníte (hlídání kalorií), důležité je CO sníte. Je blbost si myslet - nebudu jíst = zhubnu. Tímto přístupem si akorát zničíte organizmus. Popište svůj klasický jídelníček, potom lze najít chybu, která Vám např. přetěžuje nějaký orgán nebo brání příjmu některých živin. Obecně vzato, základem stravy by měly být obiloviny, zelenina, kvalitní maso. Vypusťte cukr, drogy (včetně cigaret, kafe, alkoholu), jídla plná konzervantů, barviv, koření, fast foody, uzeniny. Vhodná strava, to je hodně obsáhlá otázka, nelze ani náhodou vše shrnout do pár řádků.

petrkess*
hodnocení

0x

někdy to nejde. A určitě to nejde tak, že nebudete jíst. Člověk má jíst co je mu libo, má se ale hýbat a nepřejídat se.

Určitě si z váhy nedělejte starosti, muži většinou váhu neřeší.

Nejste vlastně hubená? Nepíšete, kolik vážíte.

hodnocení

0x

Ahoj:)Máte dostatek pohybu,ovoce,zeleniny a pitného režimu?Pokud ne,váha nikdy neklesne!

stirecek*
hodnocení

0x
Musíte jíst více, 5-7 x denně. 1100 kcal záleží co děláte, jakož fyzickou aktivitu, klidně to může byt i méně, záleží na stravě. Píše se to tady pořád-málo, často a zásaditě.

jezebelll*
hodnocení

0x

Já to taky pořád řešila,před třemi měsíci jsem vysadila bílou mouku,pečivo atd a už mám o 3 čísla menší kalhoty. A bez hladu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]