Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Impregnace bot

Od: miklous* odpovědí: 4 změna:
Zdravím. Prosím Vás, jak často impregnujete zimní boty při denním nošení? Díky
doplněno 21.01.14 18:23: Díky všem. Cením si Vašeho času... :)
Zvláštní poděkování zaslouží pánové... ;) jsou prostě báječní... :-*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já impregnaci používám a to tak, že na všechny boty. Na hladkou i broušenou kůži, na plátěnky a tenisky. Mnohem méně se špiní, snadněji se čistí, nepromokají. Nastříkám je vždycky, když začnou promokat, nestékají kapky, ale vsakují. ;) Kožené boty vyčistím vlhkou švédskou útěrkou, tenisky a plátěnky vyperu, nechám uschnout a nastříkám. Nastříkám ještě několikrát tak, až už impregnaci nesají. Kožené boty pak ještě natřu nějakým globinem nebo jak se tomu říká.

hodnocení

3x

Dobrý den:)Záleží na tom,z jakého jsou materiálu: svetadily.cz/...

hodnocení

0x

Já vůbec. Kupuji takové, abych to dělat nemusel. Ale jednou jsem ten spray dostal zdarma a používal a nezjistil jsem rozdíl.

albatros498022*
hodnocení

0x

Boty na nošení jenom čistím což je pro ně i dostatečná impregnace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]