Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvarkova pimazanka

Od: lada34 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat chci si udelat skvarkovou pomazanku ale nemám mlynek jak to mám rozemlyt? Nebo to stačí rozmackat? Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

2x

A nebo koupit již umleté :)

hodnocení

0x

To zvládne i ponorný mixer v úzké nádobě.

olaf71*
hodnocení

0x

já to dělám v misce se sekacím nožem, která je příslušenstvím tyč.mixéru

hodnocení

0x

a nemáte tyčový mixér? součástí bývá nádoba se sekacím nožem...

doplněno 21.01.14 15:46:

olaf byl rychlejší...

kami95
hodnocení

0x

Buď v mixéru a pokud nemáte, tak vám nezbyde nic jiného, než to asi jen nakrájet..

hodnocení

0x

U nás se prodávají již pomleté škvarky od firmy M. Karlík, Vysoké Mýto. Je to 250 g, v takové plastové vaničce s víčkem, cena 24 korun.

Vyklopím do misky a přidám: lžíci plnotučné hořčice, nadrobno nakrájenou cibulku, asi 2 nahrubo nastrouhané steril. okurky, nahrubo nastrouhaný měkký salám, 2 vejce natvrdo protlačené kráječem na bramb. salát, sůl, pepř. Se solí opatrně, ty mleté škvarky už jsou solené.

A je hotovo. Na namazané chleby plátek rajčete, nebo proužek steril. kapie, snítka petrželky. A máte prima večeři. *palec* Jaga.

olaf71*

mě stačí pomleté škvarky, trocha sádla, nastrouhaná steril.okurka, hořčice a sůl. k tomu čerstvý chléb, pivko a v mžiku jsem v extázi.

aus

to babajaga -- to je jako když vařil pejsek s kočičkou, o tom že jíte škvarky ani nevíte ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]