Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na krátké vlasy?

Od: elda2609* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám sestříhané vlasy tak že mi nejde udělat ani culík *smich* . Ano jsem blbá nechala jsem si je tak blbě ostříhat, ani jsem si to neuvědomila. Potřebuju nějaký účes kderý mi vydrží. Nejvíc pomáhaji dva copánky vepředu. Nic jiného mi ty vlasy nesepne celkově. Nebo něco po čem mi ty vlasy rychle porostou. Předem děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snažím se představit dva copánky vpředu na krátkém sestřihu a to celé u ženy.

Je to dost obtížné a stále vidím takové ty pejzy, které nosí Židé, ale to asi nebude ono. Na krátkých vlasech toho asi nejde mnoho vymyslet. Snad použít nějaký gel či tužidlo. No, a pak už jen čekat, až vlásky dorostou, ale nějaký zaručený "urychlovač růstu" asi není. Zdravím!

maia
hodnocení

0x

co čelenky, nebo takové ty gumy přes celou hlavu? :) Tak to jste mě teď dost odradila od krátkého sestřihu :D:D

elda2609*
hodnocení

no já to mám takové to "postupně" sestříhané. Musím ale nosit sepnuté vlasy na tělocvik. Jsem blbá že jsem se tak nechala ostříhat. A navíc mám odstáté uši. Takže jsem to dřív překryla těma vlasama. Ale když je mám teď takovéhle tak jenom copány ve předu pomůžou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]