Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo cenově dostupnou a LAHODNOU zrnkovou kávu do automatického pressovače? Nemám ráda kyselý "ocas"
Problém je v tom, že pod pojmem LAHODNOU kávu si každý představí něco jiného. Ideální asi bude navštívit nějakou kavárnu, kde si můžete kafe vybrat. Netuším odkud jste, ale třeba v jihlavské ZOO je právě taková, kde Vám dají na výběr snad z dvaceti druhů. Ovšem je mi jasné, že kvůli kafi nepojedetě třeba z Chebu, nebo Třince
v jihlavské ZOO?...to mám prakticky za rohem a absolutně jsem to netušila :-O ještě mě zajímá - je to přímo v areálu ZOO, musím kupovat vstupenku do ZOO, nebo někde u?
Je to až na konci, těsně před dětským koutkem, hned za tou restauračkou po levé straně cesty. Vstupenku asi bude třeba, protože je to přímo v areálu. Ovšem kromě dobré kávy tam ještě prodávají teplé lázeňské oplatky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.