Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smažené čísnké nudle

Od: jirkababica odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

jak připravit smažené nudle podobně jak prodávají třeba v Pandě. Je mi jasné že tak podobné jako oni neudělám kdy oni to dělají celý život z generaci na generaci. Ale mám špagety panzani, které chci uvařit, potom je propláchnout ve studené vodě a dát smažit na pánev, potom osolit, pokapat sojovou omáčkou a toť vše.

Co myslíte? Jak nudle připravujete Vy?

Předem díky za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Zkuste ty kvalitní špagety po uvaření obalit ve škrobu Gustin a pak na oleji opražit do růžova, pak dát do misky, osolit, někdy přidám nadrcený česnek a jsem schopná to sníst dřív než se mi orestují kuřecí nudličky a zelenina.

522xboy*
hodnocení

1x

nevim odkud ste,ale treba v praze v holesovicky trznici sou stanky kde maj omacky a primo nudle na smazeni,vcetne bambusovych vyhonku,cinskych hub-chutnaj trochu jako namocenej mech aj ingredience. at se vam dari. jo a zkuste ULOZTO.CZ sou tam ke stazeni cele knizky receptu.

ivik*
hodnocení

1x

Nechci Vás strašit,ale četla jsem o těch lisovaných nudlích,co se nechávají nabobtnat ve vodě,že obsahují veliké procento parafínu,který naše tělo zpracovává ještě asi 3-4 dny po snězení,tak nevím.Je spousta nekvalitních potravin,tohle asi nebude taky nic moc...

hahanaj*
hodnocení

0x

rozhodně se netěš že budou špagety chutnat jako nudle ...

hodnocení

0x

No s tema spagetama to asi nebude uplne ono, ale zkuste priste pouzit ty nudle slisovane co se prodavaji jako polevka. Uvarte je podle navodu a scedte a pokapnete olejem aby se na sebe neslepily.

Predem si pripravte v misce jednoduchou zalivku, treba trosku sojovky, trosku ryzoveho octu, lzicku sezamoveho oleje, lzicku cerstveho zazvoru, jeden nasekany cesnek, lzicku cerstveho zazvoru a jednu lzici skrobu.

Potom na panvi rozpalte trosku oleje a dejte jakoukoliv zeleninu treba zacnete cibuli, papriky, zampiony, brokolice, a az se trosku osmazi tak 4 minuty tak je dejte do misky, potom na panev muzete dat na kostky kure nebo jine maso a az se osmazi zalijte zalivkou, nechte trosku vysmazit, pridat nudle, osmazenou zeleninu a kdyz nemate maso tak tam klepnete vajicko.

Na konec posypte nakrajenou zelenou cibulkou.

Zkuste experimentovat, fantazie se meze nekladou. Doporucuji ten sezamovy olej, ten dela tu asijskou chut.

jirkababica
hodnocení

Právě že z těch slisovaných nudlí to dělám často, ale ty z pandy se mi zdají lepší.

zabu
hodnocení

0x

Nudle je potřeba ty jejich slisované, NE instantní, ale ty na vaření, NE bílé rýžové, ale ty žluté trochu širší. Uvařit, ale pozor vypnout v čas a nechat dojít. nesmíte je rozvařit. Pak nejdou smažit. Já vařím cca 10min. Mezitím si uděláte nálev. 20% sojová omáčka, já dávám worcestr-cca 10%, ale ten oni do toho asi nedávají, 60 % ústřicová omáčka - nekupujte Tao-Tao, kterou mají obchodáky, nestojí za nic. Kupte někde ve vietnamské tržnici. No a 30% balsamicového octa.
Když budete mít nudle uvařené a okapané, tak na pánev, nasucho a podlít nálevem podle chuti, míchat a smažit.

vladko
hodnocení

0x

Na olivovém oleji osmažím nudličky masa, nastrouhanou mrkem, pórek, když je maso měkké přidám uvařené, nebo jen napařené čínské nudle. Ochutim sójovkou, bazalkou,solí, pepřem, ještě chvíli to vše osmahnu, promíchám a hotovka. :))

zeta
hodnocení

0x

já čínské nudle dělám tak,že koupím to širší balení těch žlutých lisovaných nudlí,dám je uvařit zhruba 3 minuty,scedím.Na pánvi si na trošce oleje osmahnu nastrouhanou mrkvev a čínské zelí na nudličky,ale jen krátce,aby zelenina zůstala křupavá,pak dám zeleninu stranou a na té samé pánvi osmahnu kousky kuřecího masa,osolím,opepřím a přidám sojovku,pak když je maso hotové přidám nudle a zeleninu,přidám lžičku cukru a smažím.Cukr zkaramelizuje a přidám ještě sojovku případně sůl...a všichni se můžou užrat :)

cuca*

Nudle VIMIXA 500g za 30kc.pisou ze je to psenice a kurkuma.Ano, doprucuji i na jemno nakrajenou cibuli, a kdyz tu vsechnu zeleninu osmazim, prihodim ty nudle na to tu sojovku, staci i magi, a taky lehce opecu, maso tedy delam zvlast ale jinak to je podobne a mnam, nevim odkud jste ale pokud jste z mensiho mesta kde maji potraviny vietnamci, nudle maji oni, uz i v jednote jsem je videla, ale ne ty bile hnusne co jsou v tech jejich instantnich polevkach

micki

Píšou pšeničné :D :D :Dani nevíte co jíte.Trávíte to 4 dny humáč :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vietnamské nudle

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]