Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapach z pochvy

Od: palana* odpovědí: 9 změna:
Dobry den, mam intimni ale myslim vaznejsi problem.(muj vek 16). Dbam na higienu a pouzivam i presne gel na intimni higienu, ale i presto mi zapacha treba ikdyz jen sedim v tureckem sedu v teplacich. Neumim si predstavit, co bych delala kdybych mela spat s klukem. Prosim poradte :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Předpokládám, že se myjete pravidelně každý den, každý den si vezmete čisté spodní prádlo a po každé potřebě - malé i velké - používáte toaletní papír. To spodní prádlo, doporučuji mít prodyšné, nejlépe bavlněné.
Pokud problém přetrvává nebo je na kalhotkách zabarvený, zapáchající výtok a případně pokud Vás intimní partie svědí nebo pálí, tak je na místě navštívit gynekologa. Ten udělá vyšetření a stěry pošle do laboratoře. Podle toho pak určí, jestli je třeba přeléčení.
ramona

v čr je chybou,že není zvykem používat bidet nebo asponˇspršku,kterou jsem si koupila v Lidlu a lehce se namontuje u WC a používá i se studenou vodou,já mám vedle pračku,takže mám i teplou ...ale v tom to asi nebude,spíše kvasinky a proto jen gynekolog zbývá...

xixi*
hodnocení

2x
Mozna je te hygieny proate moc. Nejlepsi bude zajit na gynekologii, lekar vas vysetri a napise pripadne leky.

martinaa*
hodnocení

2x

Vykašli se na všechny gely včetně intimních a myj si frndu pouze vodou, a to ještě jemně. Všechny tyhle propagované hnusy ničí přirozené prostředí pochvy a mohou rozvinout zánět.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
A pouzivate po vykonani potreby (i male) toaletni papir?

tomibender*
hodnocení

0x

Jak bylo uvedeno, poradí lékař. Příčin může být více, třeba i infekce.

lendak*
hodnocení

0x

tak ono jaksi nejsme květinky že..abychom voněli celej den jak fialky: D..ale pokud je ten zápach až moc nepřirozenej tak to může být výtok..dokonce to může být i z prochlazení těchto orgánů ..nevhodné mycí gely,silonové spodní prádlo...atd..chce to obnovit přirozené bakteri.prostředí pochvy...zkus sedací teplé koupele...do vody vždy přidej štávu z citronu...obnoví se přirozené prostředí

doplněno 27.02.14 23:21:

voněly..pardon

sara111*
hodnocení

0x

rozhodne jeste par let s nikym nespi...neni kam spechat...zajdi k zenskemu lekari a sver mu svuj problem (pokud si o tom nemuzem promluvit predem s matkou)

doplněno 18.04.14 23:57:

hygieny neni moc, urcite nepouzij gel z tesca za 20 kc, kup si kvalitni a jemny gel bez parfemace a se spravnym ph...myt se bez gelu? no fujtajbl...

sebod*

Sara. Proč by mytí bez gelu mělo být fujtajbl? Zrovna na tyto partie ženského těla se až tak moc nedoporučují žádné gely, mýdla apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]