Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženský časopis, který?

Od: akrass® odpovědí: 5 změna:

Vážení, po léta jsem dostávala od maminky Vlastu, četla jsem ji ráda. Maminka už nežije, uvažuji, který časopis si objednat. Zajímají mě vychytávky, nápady, životy lidí, jejich příběhy, obyčené recepty,kam s dětmi, či zajímavé filmy, apod. Nemusím mít hodně módy. Co mi doporučíte? Nechce se mi všechny časopisy kupovat, je jich opravdu hodně... děkuji za tipy...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Žádný, jsou to vyhozené peníze. V každém časopise spousta reklamy a to, co Vás zajímá, najdete i na internetu.

Mívala jsem ráda naši Praktickou ženu, slovenskou Dorku a německou Burdu. Praktická žena je dnes samá reklama, Dorka se snad ani nedováží (dlouho jsem ji neviděla) a Burda je drahá (kromě toho mám střihů dost - základní střihy se moc nemění).

martin1965*
hodnocení

3x

Asi Vám nedoporučím, jaký časopis kupovat, ale určitě bych Vás varoval, před těmi, které nekupovat. A to je Pestrý svět a Rytmus života. Tam to na mě dělá dojem, že si tam redaktoři vycucávají články z prstu (a internetu). Podle mě tam ani nikdo do terénu nejde, je to jen opsané. Ale nakonec je to na každém, jak to posoudí.

hodnocení

3x

Je to těžké, v každém časopise najde člověk hodně reklam a někdy pořádné ptákoviny. Nemám ráda Chvilku pro tebe. Co si myslet o časopise, který nabízí /jen tak namátkou/ špunt do vany za 719 Kč?

Manžel dělá vrátného a tak má občas v noci dlouhou chvíli. Proto jsem předplatila Překvapení, je v něm dost luštění. A také nějaké příběhy ze života. Krtomě toho v každém čísle dvoustránka o jedné známé osobnosti. V posledním čísle to bylo vcelku zajímavé - o Wabi Daňkovi. Ale těch reklam pozoruji čím dál víc. Navíc tam od letošního ledna vrazili i týdenní TV program a hned se cena zvedla. Nebo radí na zimu si třeba na vrata či na okno pověsit cedulku s nápisem: LET IT SNOW. Podle nich je to vtipné,podle mě trapné. Jsem Čech a za druhé, zima se stejně podle nějakých snobských tabulek řídit nebude. Takže asi dobereme a další předplatné prodlužovat nebudu.

Bylo by pro Vás možná lepší, půjčovat si časopisy v knihovně. Aspoň zpočátku, vyberete si, který Vám bude vyhovovat a ten si pak budete moci i kupovat. V knihovně mají většinu těch, které existují.

Jinak je pravda, co už tady rádce napsal, že Rytmus života a Pestrý svět je snůška drbárny a pitomostí typu: Agáta Hanychová se sešla, Agáta se rozešla, Agáta se opila na večírku, Agátě vykouklo ňadro, Ornela si koupila na syna Qentýna /či tak nějak/ kočár za X tisíc. Tohle opravdu normální člověk nemusí číst. A nic jiného tam nenajdete. Jaga.

hodnocení

0x

Záleží na tom,kolik jste do časopisu ochotna investovat,ale myslím si,že co se týče ženských časopisů,tak se tam vše pořád dokola opakuje:Recepty,různé rady,něco z kosmetiky,nějaký životní příběh,horoskop,křížovka,rady lékařů a psychologů a samozřejmě reklama,nabídka ,,zaručeně pomáhajících léků a výrobků,,apod.Sem,tam si koupím Katku, Blesk pro ženy,Tinu a to hlavně do vlaku.Cena kolem 12-15,-a když ho pak necháte ve vlaku,tak vám to tolik vadit nebude a bude vás hřát dobrý pocit,že si ho přečte ještě i někdo jiný. :--)) Předplatné bych si asi nepořídila,raději je střídám.Ale 100 lidí,100 chutí.

pt®
hodnocení

0x

Dříve byl "hlad" po informacích o bydlení, o módě, o receptech, o návodech jak na to a ono a podobně, tak byly časopisy, kde se něco našlo. Já sama měla ráda časopisy o bydlení, ale dnes je všechno na internetu. Manžel si někdy koupí "21 století", ale jinak za nic nedáme ani desetník. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]