Nejste přihlášen/a.
Za 10dní jdu na ples a mam bílou pleť a kůži. Do solaria nechci a nástřik je drahý. Nemáte nějaké rady?
Děkuji
1x
Nejlevnjější je natřít se naftou, kůže zhnědne. Ale osobně bych radši obdivoval přirozenou bílou krásu, než umělou Romku nebo černošku...
0x
Žádné domácí pokusy se samoopalovacími krémy rozhodně nedoporučuji. Může to nadělat více škody než užitku. Už jsem viděla holky flekaté a jedna spolužačka přišla do školy jako černoška a druhá měla na tváři vidět obtisk polštáře
0x
Zůstaňte, jaká jste. V zimě je většina bělochů bělejších, to je logické. Tak co s tím naděláte. Zvláště, jestli jste světlejší typ, mohla byste v "opálení" vypadat dost tvrdě.
Vzpomínám na své mládí. Opaluji se celkem dobře, ale měla jsem potíže s nohama, ty byly pořád bílé. Tak jsem si koupila polský krém "samoopalajczy" a natřela jsem si tím nohy. Na noc. Ráno jsem je měla celé pruhované /nepravidelné rozetření krému/ a vypadalo to, jako bych se právě počůrala. A jako trest jsem s tím musela pár dní chodit, než se to odrbalo.
Takže experiment raději nezkoušet a užijte si ples taková, jaká jste. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.