Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zeptat, jestli se chce rozejít?

Od: kami95 odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Chci se zeptat, když na partnerovi nebo partnerce vidíte, že je něco v nepořádku a že už to není fajn, jak se zeptat a zjistit, jeslti se náhodou nechce rozejít?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Pokud to pro Vás už není fajn vztah, proč se ho ptát, jestli to chce ukončit on? Proč mu neřeknete na rovinu, že nechcete ve vztahu pokračovat Vy, protože se v něm už necítíte dobře? A navíc se k Vám chová jako hulvát, když Vám takto odpovídá..Kami, ukončete to sama.

doplněno 13.01.14 22:46:

A pokud se ho chcete držet nadále hlavně Vy sama, tak čekejte, až se na Vás vykašle s plnou parádou on sám. A udělá to bez varování..Měla byste si sama sebe více vážit, ale když Vám vlastně takovýto vztah pořád ještě vyhovuje a chcete v něm setrvat, proč ne? Je to Váš život a je jen na Vás, kolik si toho necháte líbit..Protože on si právě tolik k Vám dovolí..

kami95
hodnocení

Tak já si pořád dávám naděje, že to bude zase lepší, a že je to jen momentální stav..

kami95
hodnocení

Navíc, když jsem se konečně zase zamilovala, je mi líto vše nechat a odejít..je to pro mě další prohra..

ben®

Dobrý den, měl bych jenom dotaz, protože jsem asi ztratil přehled. To ještě stále řešíte toho partnera, který Vám tak ubližoval nebo už je to jiný a zase je to hulvát? A pokud je to tedy další, tak kam na ty mužské chodíte? Omlouvám se, že to vlastně není odpověď na Vaší původní otázku. Zdravím!

doplněno 13.01.14 23:08:

kami95 - nevím, kolik je Vám let, ale snad máte trochu inteligenci a dokážete se i ovládat. Nemůžete vyhovět každému a hned. To se potom nedivte, že o tom mužském nic nevíte. Ale, poznat se dá hodně a hned - z jeho vystupování, chování, galantnosti nebo naopak mluví sprostě a chová se jako buran. Jo, Vy budete ještě mladá, tak si často natlučete "čumák". Až najdete přiměřeného mužského (nepíši raději normálního, protože ti nejsou), tak se Vám uleví.

kami95
hodnocení

Oni vždycky příjdou nějak tak sami kě mě, a pak..pak už to znáte..

iz*

Kami, Vy si sama sebe nevážíte? Proč si pořád vybíráte stejný typ chlapa? Pošlete ho do věčných lovišť a najděte si pořádného - takového, který si Vás bude vážit. (Mám pocit, že podobné typy nějak přitahujete.)

hodnocení

2x

Když ono je spíš pravda, že se podobné typy lidí přitahují. Třeba vulgární muž si většinou najde vulgární ženu. Když ona je také taková , tudíž jí jeho chování nevadí. Slušná by si ho ani nevšimla.

Moje babička vždycky říkávala: "Jaký šel, takovou našel". A myslím, že měla velký kus pravdy. Jaga.

doplněno 14.01.14 08:05:

Když jsem četla: A když oni vždycky přijdou nějak sami ke mně...

musela jsem si říct: Svatá prostoto! *modla*

Jste mladá, svobodná, to vážně musíte brát veškerý materiál, který k Vám přijde? Máte přece možnost si vybírat, podle vzhledu, chování atd. Jistě o sobě máte nějaké mínění, tak nikdy nebrat partnera, který je pod vaší úrovní. Pokud jste slušná Vy, nikdy byste neměla narazit na hrubiána, hulváta, mizeru. Protože to včas odhalíte a pryč!

Připomínáte mi jednu písničku, kterou jsme zpívávali při kytarách na táboře. Dívka brala každého, kdo přišel a řekl si - vojáčka, čundráčka, dokonce i pana faráře. Jenže oni všichni chtěli "kytičku rozmarýnovou ze zahrádky". *smich* Jaga.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Ptala bych se spise na to co se deje, co mu vadi. Nevidite-li vychodisko, muzete to ukoncit i vy.
kami95
hodnocení

Tak ukončovat se mi to zrovna moc nechce..zeptala jsem se ho takto přímo, jestli se chce rozejít, mluvil nejasně a že mi odpoví jindy..pak zase řekl, co že to mám za s prominutím spičené otázky..on to řekl bez toho s prominutím..samozřejmě..

zvidavajanca*
Kdyz ti takove chovani nevadi...

Tak pokud Vám takhle odpoví, je to celkem jasné. Podle mě má jinou a nemá odvahu Vám to říct, nebo si nechává otevřená zadní vrátka, kdyby mu nový vztah nevyšel. Je ale také možné, že má nějaké hodně vážné starosti, na které musí stále myslet, ale se kterými Vás nechce zatěžovat. V tom případě by bylo dobré ho podržet, ale to on asi nebude chtít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]