Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, dnes jsem měl tradičně po jednom roce oběd z Mc D.Ovšem dneska jejich tajná směs chutnala jinak, byla tam výrazně cítit hořčice což jsem zaregistroval poprvé a tak se chci zeptat zdali někdo zná recept jejich supertajné směsi (google mi nepomohl, nebo jsem mu zadal špatné instrukce) nebo alespoň recept té chuti podobný.Vzhledem k tomu že tam pokaždé i když jednou do roka nechám přes 500kč, bych chtěl tento tajný recept vyzkoušet sám a podle výsledku se buď na Mc vykašlat a nebo utrácet dál.
Tato chuť je know-how MacDonaldu Pravý recept se zřejmě nikdy nedozvíš...
Pardon, McDonaldu.
doplněno 13.01.14 16:57:Jinak, Foo... třeba v cheesu mají horčici, okurku, sladký kečup, nasekanou cibulku. Tož to zkus smíchat a pak postupně do malikých částí přidávat různé koření, co tě napadne (ale s mírou, perníkový koření asi neužívají), a ochutnávat. Jinak na to asi nepřijdeme.
Popravde ja v Mc burgrech zadnou specialni chut necitim. Naopak mi prijdou dost bez chuti / nedochucene.
Zkus podle tohoto:
Vyzkoušel jsem asi 4 recepty ale jen jeden chutnal skoro stejně jako z Mc. Přikládám recept kdyby měl někdo též zájem někdy zkusit. A hořčice tam nebyla jak jsem si myslel
Omáčka:
1/2 hrnku Majonézy
Nakládaná zelenina krájená(cibule,okurka)
1 lžička cukru
2 polévkové lžíce oleje _ nejlépe olivového
1/4 čajové lžičky, čerstvě mletého pepře
1 čajová lžička soli
1 čajová lžička papriky
1 polévková lžíce octa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.