Nejste přihlášen/a.
Myslíte si, že mám záněť? Nebo infekci? Mám hodně silný výtok a občas i hodně zapáchá. Tak jsem začala používat intimní hygienu a výtok sice nemám tak moc silný, ale začalo mi to tam jednou hrozně svědit. Plus moje pochva má barvu takovou do hodně červena, je to normální? Měla bych za jít na gyndu?
Určitě to normální není a zajít na gyndu je třeba. Může jít o kvasinkovou infekci. A ta se musí léčit, sama se jí nezbavíte. Obvykle je nutné pak přeléčení i u partnera, pokud žijete sexuálním životem...
doplněno 12.01.14 20:57:Tak šup k doktorovi, on už si s tím poradí, provede vyšetření a nasadí léčbu i když jsi ještě panna.Jen to není dobré odkládat, čím dříve se to začne lépe, tím dříve se toho zbavíš...
doplněno 12.01.14 20:58:Opr.: Mělo být - čím dříve se to začne léčit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.