Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro ty co se trápí s pupínky

Od: jennisek odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny *pusa*

jestliže trpíte na akné, tak je dobré používat krém Garnier Pure A ráno a večer. Pupínky zmizí, pleť se vyčistí... Pro ženy je dobrá HA, např. : Bellara, Diane 35. Jinak obličej mýt jen vodou (co se týče malovátek tak není špatné obyčejné mýdlo) lehce usušit ručníkem a popř. použít pleťové tonikum (dobré je od Nivea Vizage s heřmánkem) poté vmasírovat krém Pure A.

Mě to pomohlo, doufám že i vám. Hodně štěstí! :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
děkujeme za tip:)

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Na lékařský předpis je vynikající a u nás doma vyzkoušený Dalacin T, 10mg, roztok k zevnímu použití.
maňas
Ty které mají dost mastnou pleť doporučuji jednou za měsíc namíchat přecezenou vodu z kyselého zelí a umíchat z hladkou moukou na jemnou kašičku.Nejlépe při koupeli nanášet na obličej a jemně hladit.Omýt a nanést opakovaně.Já si to dávám i na dekolt a ramena.Může to sice trochu svědit,ale uklidní se to po očištění a nanesení krému.Před nakrémováním také pomůže opláchnutí studenou vodou.Pleť potom bývá hladká a čistá.Nedoporučuji aplikovat při hodně citlivé pokožce.
pet*
Nazdárek, nejlepší recept na problematickou pleť je dostatečný pitný režim, a to 4 l tekutin a více. Pozor, pouze neperlivé stolní vody, přírodní ovocné šťávy - ne však 100% džusy, a bylinkové čaje (nejlépe kopřiva). A myslím, že je to i nejlevnější recept.:)
asa*
Bellara že je dobrá na akné? Mě vůbec nepomohla, ba naopak. Je to indivální, stejně tak jako všechny krémy a přípravky proti akné. Co jeden doporučuje, druhému může hodně uškodit. Je třeba poradit se s kožním lékařem.
šťastná*

Ahojte všichni! Dlouho jsem tu mezi Vámi nebyla. Všechny Vás moc zdravím! *pusa* Mám stejný názor jako pet. I když je to už třičtvrtě roku, co sem svůj příspěvek vložil(a).

Kdysi jsem málo pila. Bolela mě často hlava, měla jsem i jiné zdravotní problémy a měla jsem suchou problematickou pleť se sklonem k tvoření vrásek. Asi před půl rokem jsem udělala radikální změnu. Právě kvůli těm zdravotním problémům! Dala jsem na radu jednoho mého blízkého člověka a začala dodržovat pitný režim. Denně minimálně 3,5 l vody. Čím více, tím lépe. Můžu Vám říct, že začátek byl pro mě těžký. Dostat do sebe denně přes tři a půl litru vody, to bylo umění. Samozřejmě bylo nutné mít poblíž WC, jelikož organismus si žádal své. Zkraje jsem musela hodně často, ale trvalo to tak asi jenom týden. Po té době jsem si zvykla a přestávky mezi návštěvami oné místnosti se postupně dostatečně prodloužily.

A dneska? Zdravotní potíže zmizely nebo se některé projevy radikálně zmírnily. Vrásky se trochu vyhladily a pleť je pevnější, pružnější a čistá!

A navíc, tím, že jsem začala více pít, méně jím, protože necítím hlad (hlad je převlečená žízeň). Zhubla jsem od té doby 11 kg. A to nedržím žádnou dietu, ani jsem nezačala se zvýšenou fyzickou aktivitou! Pravda, roky mi už nikdo neodpáře, ale jsem zdravější, cítím se lépe a vypadám lépe!

Máte pocit, že dělám reklamu? Na co? Na vodu a pitný režim? *smich*

To je prostě má zkušenost. Před půl rokem by mě ani nenapadlo, že Vám budu tady o tom psát. A ani by mě nenapadlo, že obyčejná voda je tak zázračná!

PS: Narazila jsem na stránkách Poraďte na www.motivace.píše.cz. Je to blog jednoho z poradců. Doporučuji k pročtení příspěvky v rubrice zdravíčko. Tam jsou věci! A o pitném režimu je tam hned první článek, musíte trochu více do historie. K zahození nejsou ani komentáře!

ajvi
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já mám dobré zkušenosti s Kombuchou, prodává se v lékárně. Čistí zevnitř a má dobrý účinek na pleť. Rozdíl je vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]