Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem náladová a protivná co stím?

Od: atkab* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den potřebuju poradit , je závislost na přitely že jsem žárlivá a když se kolem něj pohybuje nějaká neznáma holka tak žárlím , nebo je to normální mam svoje koníčky ale ale rači jsem doma než abych nekde lítala po diskotékách , sice občas zajdu na nějakou párty nebo na kafe s přátely i ve škole máme dobrý kolektiv ... ale podle nekterých budů to vypadá jako bych na něm byla závislá , nijak mi nevadí jeho přátele a rodina mám je moc ráda , myslím občas na nej co dělá , ale že bych denně seděla u mobilu a psala mu to ne .. poslední dobou jsem hrozně náladová a i protivná , každá pitomost mě naštve a můj přitel to nemá rád radši by se semnou smál a bavil se nevim jak se mám odreagovat nebo co by mohlo pomoct na moji špatnou náladu a podezřívavost :) poradte děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Třeba pomůže psychiatr..

martinaa*

Prosímtě, radši nepiš, než radit takový hovadiny.

alselly
hodnocení

0x

Sama ten pocit znám :) Kolikrát bych nejraději vraždila pohledem. Na to pomůže důvěra. Když si budete navzájem důvěřovat, věřit tomu druhému, že Vás opravdu miluje, vybral si Vás, ne žádnou jinou! :) bude ten pocit žárlivosti o hodně menší :)

aislim*
hodnocení

0x
l-tryptofan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]