Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuju poradit , je závislost na přitely že jsem žárlivá a když se kolem něj pohybuje nějaká neznáma holka tak žárlím , nebo je to normální mam svoje koníčky ale ale rači jsem doma než abych nekde lítala po diskotékách , sice občas zajdu na nějakou párty nebo na kafe s přátely i ve škole máme dobrý kolektiv ... ale podle nekterých budů to vypadá jako bych na něm byla závislá , nijak mi nevadí jeho přátele a rodina mám je moc ráda , myslím občas na nej co dělá , ale že bych denně seděla u mobilu a psala mu to ne .. poslední dobou jsem hrozně náladová a i protivná , každá pitomost mě naštve a můj přitel to nemá rád radši by se semnou smál a bavil se nevim jak se mám odreagovat nebo co by mohlo pomoct na moji špatnou náladu a podezřívavost poradte děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.