Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů

Od: sandin* odpovědí: 8 změna:

Je mi 17 a poslední dobou mi začly více padat vlasy. Mám je docela dlouhé a husté, ale vždy, když si je prohrábnu, tak jich několik vytáhnu. Nemáte nějakou osvědčenou vodičku na vlasy nebo něco takového? Nechci brát nějaké léky, nebo i jen doplňky stravy, protože kamarádka je brala a říkala, že vlasy jí sice padat přestaly a vyrostly, ale začaly jí růst chloupky i na jiných místech. :D A to bych opravdu nerada.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl by pomoct kopřivový šampon, nechci dělat reklamu, ale vyzkoušený pozitivní vliv na padání vlasů má tento:

drogeriemartina.cz/...

Mají ho i v Intersparu. Celkově ale platí, že vlasy se zeslabují a padají když je tělo překyselené. Jinak řečeno, když do sebe někdo celý den láduje vše s cukrem, místo normálního oběda si dá kafe, něco z rychlého občerstvení, nebo 2 listy salátu, večer pár chipsů, k tomu cigaretku, nemůže se divit ničemu. Může to být způsobeno zásadním nedostatkem železa ve stravě - nejsi náhodou vegetariánka? U těch jsou tyto problémy pravidlem. Taky hlídat hladinu vápníku - nekazí se ti třeba víc zuby? Taky to může způsobovat hormonální antikoncepce, ta dokáže hladiny všech hormonů rozhodit dokonale. Doporučil bych jako univerzální řešení jáhlovou kaši - každý den si ráno misku sníst a hladiny minerálů se srovnají samy. Doplňky stravy rozhodně nelze doporučit, je to často jen chemie, která může spíš ublížit než pomoct.

sandin*
hodnocení

Děkuji za radu. Vegetariánka nejsem, ale určitě bych mohla jíst více zdravěji. Tím nechci říct, že do sebe láduju jenom hranolky, ale po sladkém občas zatoužím. :D Zkusím tu stravu trošku upravit, tu jáhlovou kaši určitě zkusím.

mega,,to myslíte vážně? Tak naši vědátoři to neví a tady čtu zázraky ...Doporučím synovi jáhle a vlasy budou náhle. I tak se dá..

brusinka*
hodnocení

0x

Ahoj,
moje sestra si koupila v lékárně speciální šampon na vypadávání vlasů a nemůže si ho vynachválit, takže doporučuju zajít do lékárny a optat se na něj. :)

miroslavnovotny*
hodnocení

0x

stačí jíst hodně hodně ovoce a zeleniny neupravene tepelně... tělu schazí mineráli .. viz zivastrava

jirinkamarek*
hodnocení

0x

Žadna zazracna vodicka neexistuje.Jesti Vam to nekdo nabidne tak jen vyhodite penize oknem.Vim to ze sve zkusenosti ve 20 letech mi vypadaly vlasy a dodnes mi nenarostly a to mi je 53let. vyzkousela sem hodne vodicek,spreju,masticek bez efektu.Moji zname se to take stalo a to jezdila do Ostravy na injekce a vlasy ji narostly, pro me uz je bohuzel pozde ,po tak dlouhe dobe uz korinky odumrely.Zjistete si jestli nemate problemy se štitnou žlazou v tom pripade by Vam mohl pomoci endokrinolog.Budu Vam drzet palce at se vylecite bez nasledku

kilrah
hodnocení

0x

problém může být ve stravě, nadměrném stresu a nebo nemoc (např.: zmíněná štítná žláza). S vypadávaním vlasů je problém. Poslední dobou to vidím celkem dost hlavně u mladých. U nás chlapů to jde ale problém je, když to chytne ženu a začne ji vypadávat vlasy na horní straně lebky...a lékaři nic nenajdou...

Hodně štěstí. Na vodičky pozor, podporují růst chloupků kdekoliv ale jen málo tam kde potřebujete ;)

natalies
hodnocení

0x

ahojky, vyzkoušela jsi CLINCAL HEIR CARE? koupila jsem si ho na doporučení od kamarádky, užívám ho půl roku a vlsy se zpevnily a už nevypadávají. jsem s ním velmi spokojená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]