Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat na názor... poznala jsem super chlapa... který pracuje v Praze... bohužel ode mě hodka cesty... Uvazuji nad tim, ze se dáme dohromady, oba moc chceme.. ale zaroven se bojim cestovani...mám dobrou práci a chtela bych vlastne zustat ve svém kraji, kde mám rodinu atd.. nechtěla bych měnit... Kdyby on se nastehoval ke mně... musel by dojizdet do práce do Prahy hodka cesty, plus přes celou Prahu... Nevím, je mi to blbý, aby denně takhle musel dojizdet...ale jinak by to udelat neslo..Vlastne nevim, proc to sem píšu... spíš bych chtěla znát názor, nebo podpořit.. zda se to vyplatí nebo ne... )
Jo děvče, pro lásku je třeba občas něco obětovat. Nic není zadarmo. Je-li to tak vážné a opravdu ho milujete, tak se za ním jednoduše odstěhujte do Prahy. Domů to budete mít jen hodinu cesty, můžete si tam z Prahy zajet kdykoliv se vám zasteskne. Tak bych to viděl já. Protože předpokládám, že takovou práci jako má váš přítel v Praze ve vašem stávajícím bydlišti asi těžo sežene.
Proč by pánovi vadilo hodinu dojíždět do Prahy? Pokud tam má dobrou práci, byla by škoda ji skončit.
Známých dcera bydlí v Pardubicích, denně jezdí vlakem do práce do Prahy. Je to asi 100 km. Vyprávěla, jak se tomu v práci smály. Kolegně z Prahy počítaly, kolik zastávek to mají do práce a vycházela jim samá velká čísla. Známá povídá: Já to mám jen druhou zastávku: nejdřív Kolín a pak už Libeň.
Pokud má takovouhle pěknou možnost spojení /rychlíkem/, ať to zkusí. Jaga.
Díky moooc! Docela jste mě potěšili..) Taky si myslím, ... tady u nás takového chlapa nenajdu a tohle je jediná možnost. Já jsem v tomhle taková bábovka, přestěhovat se jinam a čelit změnám...Bojím se že práci nenajdu... a dojizdet z Prahy za svou praci do maleho vzdaleneho mesta, kde zacinam pracovat od 5 hodin, to bych nedala...musela bych vstavat min ve 3. No uvidíme, jak to dopadne... Děkuji za Vaše ohlasy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.