Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připadne vám to v pořádku?

Od: dominiknik* odpovědí: 9 změna:

Ahojte

začal jsem si před pár týdnama s jednou holkou ... je milá a fajn takže nebyl problém ... ale po chvíli se objevil jeden problém ...ona mě totiž tvrdila že se dala dohromady s jejím bývalým ... takže jsem si řekl že je šlus a že si s ní budu tak max jen psát a nic víc už nebude ... jenomže ona najednou že abych dojel a začala být mimořádně milá apod. tak jsem jí dal trochu čas a přijel ... vše bylo fajn až do teď kdy se údajně dala dohromady s jedním jejím starým známým ... a za chvíli že jí na mě záleží a že mám dojet ... to se mě zdálo trochu na šišku tak jsem se jí na to zeptal a najednou z ní vypadlo že předtím vůbec s jejím bývalým nebyla a že si myslela že mě tím odradí a když jsem se to dověděl tak najednou psala sbohem a už tě nikdy nechci vidět na fb si mě zablokovala apod... a ted jsem se dověděl od jednoho kámoša co s ní byl venku že úplně na začátku mi jednou psala sms že je s tím kámošem venku a že on jí řekl at mě napíše ale ten kámoš mi řekl že ona sama že mě chce napsat prý abych žárlil ... a ted psala at za ní dojedu a druhý den najednou že je s tím jejím starým známým na horách a že si spolu velice rozumí ... a když jsem se jí teda zeptal jestli tak náhodou to nedělá jen abych žárlil jestli vůbec někde je tak si mě opět zablokovala napsala zbohem že už se nikdy neuvidíme a že budu litovat apod. vím že když jí ted napíšu a omluvím se že bude chvíli hudrovat a bude to v poho a že je celkem velká pravděpodobnost že žádného starého známého nemá a že jen kecá abych žárlil ale připadá vám to jako vhodné chování? já jsem se s takovou holkou teda ještě nesetkal ... je možné že tímto mě chce něco naznačit možná že jsem s ní málo ale to ona nemá věčně čas ale furt píše ať dojedu ... co myslíte? mám se omluvit a dát jí šanci nebo to s někým takovým nemá smysl?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrman*
hodnocení

2x

Nevím, jaké ženy či dívky muže přitahují(jsem žena), ale žena, která se chová takhle, by mě osobně nepřitahovala ba naopak, spíš by mi byla nesympatická. Je to chování s prominutím nedospělého fracka. Být na Tvém místě, hledám jinde

Vidím to podobně, jen si s tebou hraje a co s takovou holkou a ty ještě skáčeš jak ona píská, myslím, že seš jen její ušáček do postele, které ho nechá ať vidí a k sobě si ho vezme jen, když se jí chce.

hahanaj*
hodnocení

1x

myslím, že si s tebou hraje - kašli na ní

hodnocení

1x

Tedy ať to čtu jak to čtu, tak stále nevidím jeden jediný důvod k tomu, abyste se omloval Vy ! Jak se jí chcete omlouvat a za co? Já bych ji tedy fakt pustila z hlavy. Ptáš se, zda nám to připadá jako vhodné chování, tak tedy pokud se mne týče, opravdu mi to tak nepřipadá.

hodnocení

0x
Asi puberta? Myslím, že je na čase, aby se omluvila ona a začala projevovat zájem. Což se dělá jinak, než že ti bude psát, kde je s kde kým. Jestli se zase "přilezeš" ty, bude to pro ni jasný signál, že s tebou může manipulovat jak chce.
dominiknik*
hodnocení

člověk by čekal že v 18 to puberta nebude ale věk asi nic neznamená

iz*
hodnocení

0x

Nepřipadne mi to normální. Kdyby o Vás dívka skutečně stála, chovala by se (podle mne) jinak.

Promluvte si s ní: Sdělte jí, co Vám vadí a proč a odejděte. Další krok nechte na ní. A rozhodně se neomlouvejte! Tím, kdo by se měl omluvit, je ona.

feewer44*
hodnocení

0x

Kasli na ni ,i kdyby jste to dali dohromady tak se nezmeni.Kamarad tohl ma uz pet let a furt se rozchazeji a davaji dohromady,oba se jen trapi , urazeji,delaj si naschvaly ale pak jsou spolu zas treba 2 mesice..Rada ma zni - ruce pryc od ni!

vecernicek*
hodnocení

0x
Podle meho ma ta divka velky osobni problem. Myslim.ze ma velmi male sebevedomi a sebehodnoceni (ikdyz to tak nemusi vypadat) Tim.ze si sama sebou neni jista.dokazuje si svou hodnotu skrze vas. Kdyz ji milujete.prijima i ona sama sebe.Kdyz se neciti dostatecne milovana (coz nezalezi na vas) tak hleda jak toho dosahnout. To potom vyklada ty bachorky -abyste zarlil a tim ji dokazal jak moc o ni stojite - tedy dodal ji to.co potrebuje - jeji vlastni hodnotu.
Je to smutne.kdyz nekdo tento problem ma a potrebival by pomoc.Ale jiste je to.ze clovek.ktery ma svuj problem nemuze nicit nikoho jineho. Pokud vas svym chovanim zranuje.je na vas abyste si urcil sve hranice!
Slecne doporucte psychotetapii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]