Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acnecolor - zkušenosti?

Od: joolie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, máte některá z vás makeup Acnecolor? :) Dostala jsem ho k Vánocům a mám několik otázek.

1) má se pod něj používat krém, o něm se v použití nic nepíše...

2) když se akné zlepší, má se používání omezit nebo přerušit?

3) pomůže makeup jen lokálně nebo výrazně zlepší celý stav akné?

Děkuji moc, jestli máte ještě nějaké další připomínky, které nejsou napsané v použití, neváhejte a pište je sem, budu ráda! :) Krásné svátky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím:)

1. normálně krém používám, někdy i makeup

2. osobně užívám Acnecolor už pár let, samozřejmě jen někdy na největší pupínky - a většinou se dělají pupínky na jiných místech, takže se ta místa střídají. Návod už u sebe nemám, ale zřejmě by nebylo dobré plácat to rok, den co den, na stejné místo

3. to je otázka. Někdo tvrdí, že mu makeup pomohl, někomu se po něm více mastí pleť a akné se tvoří více. Chce to zkusit různé druhy makeupu, pokud máš akné, tak něco lehkého pro aknózní pleť.

doplněno 26.12.13 15:09:

K té trojce, makeupem jsi asi myslela ten Acnecolor, to mi nedošlo. Jelikož jen mírní venkovní projevy, tak působí lokálně. Akné je třeba ničit z vnitřku - pít čistou vodu, nejíst sladké, omezit solení, vhodně se hýbat, slunit se.. to všechno pokožce prospívá.

doplněno 30.12.13 17:58:

Tak ať se daří, já s ním mám jen dobré zkušenosti:).

joolie*
hodnocení

děkuju moc, napsala jste absolutně všechno, co jsem potřebovala! ^^ ano, myslela jsem ten Acnecolor, dobře, že vás to napadlo :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]