Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte některá z vás makeup Acnecolor? Dostala jsem ho k Vánocům a mám několik otázek.
1) má se pod něj používat krém, o něm se v použití nic nepíše...
2) když se akné zlepší, má se používání omezit nebo přerušit?
3) pomůže makeup jen lokálně nebo výrazně zlepší celý stav akné?
Děkuji moc, jestli máte ještě nějaké další připomínky, které nejsou napsané v použití, neváhejte a pište je sem, budu ráda! Krásné svátky
Zdravím
1. normálně krém používám, někdy i makeup
2. osobně užívám Acnecolor už pár let, samozřejmě jen někdy na největší pupínky - a většinou se dělají pupínky na jiných místech, takže se ta místa střídají. Návod už u sebe nemám, ale zřejmě by nebylo dobré plácat to rok, den co den, na stejné místo
3. to je otázka. Někdo tvrdí, že mu makeup pomohl, někomu se po něm více mastí pleť a akné se tvoří více. Chce to zkusit různé druhy makeupu, pokud máš akné, tak něco lehkého pro aknózní pleť.
doplněno 26.12.13 15:09:K té trojce, makeupem jsi asi myslela ten Acnecolor, to mi nedošlo. Jelikož jen mírní venkovní projevy, tak působí lokálně. Akné je třeba ničit z vnitřku - pít čistou vodu, nejíst sladké, omezit solení, vhodně se hýbat, slunit se.. to všechno pokožce prospívá.
Tak ať se daří, já s ním mám jen dobré zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.