Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátké šaty pro boubelky?

Od: narnies odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, krásné svátky přeji!

Chtěla bych se zeptat, jaké si myslíte, že jsou ideální šaty obecně pro dívky s nadváhou. Nosím pořád kalhoty i na plesy a chtěla bych je vyměnit za šaty a uvažovala jsem, zda mám nechat vyniknout svůj dekolt, ač nekypí zrovna a nechat tak poroznost vršku, aby se nikdo nedíval moc na plnější nohy... Vždycky vidím krásné holky i s nadváhou v krásných šatech a já nenarazila ještě nikdy na žádné, které by mi seděly.

Jak se vůbec díváte na slčky, které sou při tele a nosí šaty?

Děkuji. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ve svém věku už mám vyzkoušeno, že žena v sukni (šatech) působí na muže více žensky a dostane se jí více pozornosti a drobných úsluh. Z mužů se prostě před ženou v sukni stávají o malinko větší gentlemani, než běžně jsou :).

Takže sukně - šaty rozhodně. Pokud jste při těle, volte opatrně délku kolem kolen, to je potřeba si vykoušet, měnit a pozorovat po centimetru. Sukně - lehce zvonová, látka měkká, splývavá. Barva - je hloupost si myslet, že tmavé barvy zeštíhlují, ale s pastelovými také opatrně. Tmavší červená sluší každému, ale odstín volte podle barvy vlasů a pleti. Tzv. teplé a studené tóny a letní a zimní typy žen je vhodné navzájem respektovat.

Nejdůležitější jsou ale boty. Volte v každém případě něco, co sama nazvete střevíček. Přiměřený tenký podpatek a co nejméně materiálu. Rozhodně ne pásek přes nárt a těžký podpatek nebo dokonce klínek. Střevíček vás opticky nadzvedne a odlehčí. Myslím, že toto je o moc důležitější než přemýšlení o velikosti dekoltu.

No a potom dobrá nálada a úsměv :).

narnies
24.12.13 10:07
hodnocení

Děkuji! :))

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, patrně Vás moc nepotěším, ale jako muž bych nedoporučoval variantu, že zvýrazněním vršku odpoutáte pozornost od spodní části těla. Nevím, zda to je obecně, ale já vidím vždy celou postavu a ne zvýraznění - možná by to bylo spíše horší. Pokud jste boubelka, tak to neste hrdě a klidně si oblékněte i ty šaty, ale s jejich výběrem Vám neporadím.

Ale, když je budete nosit s dobrým pocitem, tak to na Vás bude vidět a nikdo nebude řešit boubelku, ale bude z Vás vyzařovat pohoda. Navíc, boubelky jsou i žádané - pravda, ne všichni to ocení, ale je to věc názoru a možná ani tak boubelatá nejste. Ale, tu délku šatů volte s citem pro estetiku. Zdravím!

doplněno 24.12.13 09:34:

minda - můj příspěvek byla jen odpověď na dotaz, ale nebyla to reakce na Vás. Proti dekoltu nic nemám, ale neuznávám ho jako ženský trik k odpoutání pozornosti od případných nedostatků. Možná to funguje na jednodušší jedince, ale já vždy vidím celek, trik poznám a "hodnotím" estetiku a výraz ve tváři.

zvidavajanca*
hodnocení

2x

Mám kratší šaty (společenské), cca po kolena. jsou stažené pod prsama a dál už se jen sukně rozšiřuje. Hubená zrovna nejsem a nemyslím si, že bych v tom vypadala špatně. Ale dost záleží i na barvě, vzoru/zdobení.

Základem je k tomu mít taky pěkně udělané prsa, tím nemyslím plastiku, ale dobře padnoucí prádlo.

ivik*
hodnocení

2x

Dobrý den, hlavně buďte soudná a klidně si nechte poradit od mamky, kamarádky, babičky...Dnešní mladé slečny mají tento problém, protože jich je hodně při těle, chybí jim pohyb atd.Moje známá byla synovi naˇ"věnečku" v tanečních a byla šokovaná, co tam viděla na mladých slečnách a v té hrůze se dotázala svého manžela: "Táto,že já tak nevypadám...?" A to jí je 40 let.Volte hlavně linii šatů, která zeštíhluje,déklu snad raději těsně pod kolena a ne boty na klínu, ty zmohutňují celkový dojem.Moje dcera má naštěstí opačný problém.Je jí 30 a nechtějí jí pouštět třeba na diskotéku, protože vypadá na 15 vyzáží i drobmou postavou.Tak to nějak pořešte a určitě se budete líbit...

hodnocení

0x

také přeji krásné svátky... já si myslím, že dívky při těle (s větším pozadím) vypadají líp v šatech než v kalhotech, samozřejmě musí zvýraznit to, co je na nich hezké - úzký pas? dekolt? apod. - u tlustších stehen bych dala přednost délce ke kolenům - jestli ti kupované šaty nesedí, co investovat do ušití na míru?

doplněno 24.12.13 09:08:

reaguji na bena - myslím zdůraznit dekolt DECENTNÉ, pak proč ne?

lukino*
hodnocení

0x

Také pěkné svátky,a já osobně myslim,že proč to nezkusit,znam dost slečenen,jak já řikam pěkně českých,hubené holky sou kosti a ty sou pro psy a ne pro kluky,a de o to se cítit pěkně a pohodlně,a nevim,ale znam pár kluků,kterým vadí když má žena větší dekolt s ohledem na to že neví kam s očima,a mohou s toho mít a být v rozpacích

hodnocení

0x

Záleží na typu těla - chtělo by to fotku :) Některé "boubelky" vypadají hrozně v čemkoliv - tzv. typ "Michelin", to znamená extrémní pneumatika místo pasu a "pivařské" břicho, jinak řečeno přes pas víc než přes boky nebo zhruba stejně. Tady je sukně k ničemu, protože tento typ postavy ještě více rozšíří. Holkám, které sice mají nadváhu, ale rozumně rozloženou naopak sukně vzhledově pomůže a to často i hodně krátká sukně. Nutností je ale pas viditelně užší než boky a prsa, tzn. tvar těla X. Pro tento typ postavy jsou zase nejhorší tzv. bokové kalhoty, které z postavy dělají opticky válec.

kilrah
hodnocení

0x

žena by se měla oblékat a strojit úměrně svému věku. Nejhorší pohled je na mladou tlustou holku která má krátké triko, které ji odhaluje její "sexy" pupík, krátká sukně ze které se derou nahoře špeky a dole stehní sádlo... Ano takto se dnes obléká mnoho mladých holek..a tohle prostě ne.

Co je důležité je, aby jsi si vyzkoušela s někým kdo ti řekne názor šaty v daném obchodě. Holka baculka si může vzít krátkou sukni ale musí ji opravdu slušet a i ta samotná holka se musí náležitě upravit. U vás je to složitější, protože musíte umět vybrat ten stprávný typ sukně. Nejčastěji vidím holky v dlouhých šatech...což je také dobrý tah. Dá na obdiv jen svůj hrudnik a ostatní zakryje.

V shopingparku v Ostravě v jednom obchodě jsem ale viděl prodavačku ani né boubelku ani né holku přímé úměry se svoji výškou...prostě něco mezi. Měla černý komplet, kdy sukně ji končila těsně nad koleny, měla kozačky a byla fakt hezká. Byla i rozumně namalována...takže super.

naoko
hodnocení

0x

Poklikejte a pohledejte na stránkách a nechte se inspirovat. Mezi těmi společenskými šaty si jistě vyberete, u puntíkovaných růžových plavek na "plných křivkách"se zasmějete, to ale jistě není váš případ. Rozhodně vysoký podpatek a naučit se ty kilča navíc nosit. To je základ a všichni vás budou brát tak, že k vám vlastně patří. Jestli jste v obchodě nic nenašla, nechte si je ušít, stačí donést obrázek a o moc dráž vás neřijdou.

www.plnekrivky.cz

www.spolecenske-s/...

www.glamor.cz

krizovka80*
hodnocení

0x

Boubelky některým chlapům mohou připadat zajímavé, ale není nic horšího, když si na sebe holka co má nadváhu vezme přiléhavé kalhoty, legíny nebo dokonce krátkou sukni. Nejdi do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]