Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mlíčí z kapra dítěti? Ano či ne?

Od: vsenemuzuvedet* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny. Na Štědrovečerní večeři bych chtěla mé 8 měsíční dceři připravit taky baštu v podobě mlíčí z kapra. Normálně se dětem obaluje v trojobaluje, ale na to je ještě brzo... normálně bych ho jen povařila. Máme s chlapem rozdílné názory, myslí, že je ještě brzo malou tímhle ládovat. Tak prosím o radu. Děkuji za názory a přeji hezké prožití svátků vánočních :)

 

 

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

1x

tak malé dítě bych s tím rozhodně nekrmila - na to má dost času

olaf71*

proč? lepší by byla třeba dětská šunka z Tesca? je to čisté, přírodní

hahanaj*

to by nebyla,ale dávat 8 měsíčnímu děcku toto...

lidus*

Myslím si totéž.

 

hodnocení

0x
avatar jethro

Pokud je malá zvyklá na tuhou stravu, tak ať si dá.U nás sice z mlíčí smažíme svítek do polívky, což by asi miminu pěkně zamávalo s tím jeho malinkým žlučníčkem, ale umím si představit i dietnější úpravy.

vsenemuzuvedet*
hodnocení

Malá je zvykla na tuhou stravu, právě že mi nehce mixované ani kašičky, hlavně něco kousat! Ikdyž ještě nemá ani jeden zub :-D

 

figurek*
hodnocení

0x

moje babička nám mlíčí vždycky povařila rovnou v rybí polévce. Pak vypadá a chutná skoro jako vařené vajíčko. Tak si myslím, že jestli vaše mimino bezproblémově sní vařené vajíčko, pak bezproblémově sní i povařené mlíčí.

 

fam
hodnocení

0x

1.PRO: ryba a tudíž mlíčí je lehká srava, uvařená je přímo dietka

2. PROTI: kapři jsou v poslední době sádelnatí, čímž "lehkosti" ubývá

fam

...strava, pardon klávesnice blbne

 

vsenemuzuvedet*
hodnocení

Takže pro jistotu jsem napsala naší dětské lékařce a odpověď byla tato: Dobrý den, není to úplně standardní, ale myslím , že pokud vám zatím na nějaký příkrm nereagovala nějakou nežádoucí reakcí ( průjem, bolesti bříška, ap.), trošku byste zkusit mohla.

Ja myslim, ze to bude v pohode. My jsme ryby nikdy nesmazili, ale pekli v troube, jen tak posolit a pokminovat a pekli jsme tak i mlici a jikry a to bylo nejlepsi. Ma to dobrou chut. Ale zese rozpalovat troubu pro kousek mliciho, to je blbost. Jen takovy tip, kdyby jste nekdy rybu pekla.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]