Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Domácí pekárna - recepty

Od: atrama® odpovědí: 10 změna:
avatar atrama

Prosím o vyzkoušené recepty na pečivo z domácí pekárny. Housky, bulky, koláče, chleba atd...něco jsem si uložila ze stránek brydova.cz Kdo máte vyzkoušeno, přidejte recept, případně odkaz. děkuji moc.

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Nejvíce vyzkoušené mám chleby,housky a bagetky,ty jdou u nás na dračku:-PJinak číhněte,a pečte.Hodně štěstí a dobrou chuť:-P toprecepty.cz/... Jinak si v pekárně nechávám hnětat těsto prakticky na vše.Je to skvělé,že se s tím nemusíte dřít v míse a ještě navíc,těsto má vždy super konzistenci:-P

 

patronka*
hodnocení

2x

Já jsem si oblíbila sekanou z domácí pekárny, ale používám jen pečení, směs umíchám ve hnětači. Mleté maso ( hovězí + vepřové, krůtí, kuřecí ) 1/2 kg + 2 vejce + 2 skleničky strouhanky, + 50 g slaniny s 1 cibulí - nakrájené na 2 min. do MW + Podravka 2 - 3 lžičky + 1/2 lžičky pepře + přiměřeně mléka => zamíchám a dám na pár hodin do chladničky. Pak nastavím program "pečení"na tmavou kůrku a peču 50 - 60 min. a na 10 minut ještě obrátím ( samozřejmě vyndané metly ).

Jinak dělám i džemy podle návodů na netu, sádlo nesmím. *slunce*

doplněno 12.01.14 11:07:

Zpočátku jsem zkoušela různé recepty na chléb, ale už mne to pustilo a po vyzkoušení různých hotových směsí si objednávám už víc než rok tady : chlebarna.cz/... - vícezrnný chléb. Super !

Co se doporučení značky týče tak výběr je samozřejmě velký ale když se člověk rozhodne že 700gramů je pro normální rodinu málo ( a to opravdu je ) tak nabídka značek které zvládnou víc než kilo těsta výrazně prořídne a z důvodů ceny vlastně zbyde jen Moulinex a Eta. U nás dostala přenost česká firma protože stejnou pekárnu už měla sousedka a byla s ní spokojená.

 

hodnocení

0x
avatar totak
Recepty na chleba a housky pridávat nebudu toho je plný internet ale jako raritku upozorním na to že se v pekárně skvěle peče sekaná,vaří marmelády a škvaří sádlo ( když ho člověk má jen pár kilo ). výhoda je hlavně v tom že to člověk na rozdíl od klasické přípravy na sporáku skoro nemusí hlídat.
mija*

Koupi pekárny zvažuji a prosím o radu na značku výrobku který zvládne nejen chleba, ale i sekanou,sádlo a marmeládu.Vůbec se v tom neorintují jen jsem se doslechla že by měla mit 2 micháci háky.Díky

zeta

pořidte si Silver Crest z Lídlu...perfektně velká a držák :)

mija*

Ted bude mit Lidl v nabídce pekárnu Silver Crest...chtěla jsem se zeptat jestli vám pekárná stále slouží k vaši spokojenosti a co se v ni dá všechno péct a zda ma chleba trochu propečenou kurku nebo je jak buchta?Děkuji za radu.

 

mahan
hodnocení

0x
Tady je hodně receptů na domácí pekárny. domacipekarny.dama.cz/...

 

stirecek*
11.01.14 09:18
hodnocení

0x
Domácí pekárna - recepty

Štírečku:Ten chleba jsem vyzkoušela a řeknu Vám i ostatním-nepečte ho,je hnusný:-D

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]