Nejste přihlášen/a.
Prosím o vyzkoušené recepty na pečivo z domácí pekárny. Housky, bulky, koláče, chleba atd...něco jsem si uložila ze stránek brydova.cz Kdo máte vyzkoušeno, přidejte recept, případně odkaz. děkuji moc.
Nejvíce vyzkoušené mám chleby,housky a bagetky,ty jdou u nás na dračkuJinak číhněte,a pečte.Hodně štěstí a dobrou chuť
toprecepty.cz/... Jinak si v pekárně nechávám hnětat těsto prakticky na vše.Je to skvělé,že se s tím nemusíte dřít v míse a ještě navíc,těsto má vždy super konzistenci
Já jsem si oblíbila sekanou z domácí pekárny, ale používám jen pečení, směs umíchám ve hnětači. Mleté maso ( hovězí + vepřové, krůtí, kuřecí ) 1/2 kg + 2 vejce + 2 skleničky strouhanky, + 50 g slaniny s 1 cibulí - nakrájené na 2 min. do MW + Podravka 2 - 3 lžičky + 1/2 lžičky pepře + přiměřeně mléka => zamíchám a dám na pár hodin do chladničky. Pak nastavím program "pečení"na tmavou kůrku a peču 50 - 60 min. a na 10 minut ještě obrátím ( samozřejmě vyndané metly ).
Jinak dělám i džemy podle návodů na netu, sádlo nesmím.
Zpočátku jsem zkoušela různé recepty na chléb, ale už mne to pustilo a po vyzkoušení různých hotových směsí si objednávám už víc než rok tady : chlebarna.cz/... - vícezrnný chléb. Super !
Koupi pekárny zvažuji a prosím o radu na značku výrobku který zvládne nejen chleba, ale i sekanou,sádlo a marmeládu.Vůbec se v tom neorintují jen jsem se doslechla že by měla mit 2 micháci háky.Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.