Domácí pekárna - recepty

Od: Datum: 09.01.14 14:52 odpovědí: 10 změna: 22.02.15 17:34
avatar

Prosím o vyzkoušené recepty na pečivo z domácí pekárny. Housky, bulky, koláče, chleba atd...něco jsem si uložila ze stránek brydova.cz Kdo máte vyzkoušeno, přidejte recept, případně odkaz. děkuji moc.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 09.01.14 15:47
avatar

Nejvíce vyzkoušené mám chleby,housky a bagetky,ty jdou u nás na dračku:-PJinak číhněte,a pečte.Hodně štěstí a dobrou chuť:-P http://www.toprecepty.cz/kategorie/29-domaci-pekarna/ Jinak si v pekárně nechávám hnětat těsto prakticky na vše.Je to skvělé,že se s tím nemusíte dřít v míse a ještě navíc,těsto má vždy super konzistenci:-P

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 09.01.14 17:33
avatar
Recepty na chleba a housky pridávat nebudu toho je plný internet ale jako raritku upozorním na to že se v pekárně skvěle peče sekaná,vaří marmelády a škvaří sádlo ( když ho člověk má jen pár kilo ). výhoda je hlavně v tom že to člověk na rozdíl od klasické přípravy na sporáku skoro nemusí hlídat.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: mija*
Datum: 10.01.14 04:42

Koupi pekárny zvažuji a prosím o radu na značku výrobku který zvládne nejen chleba, ale i sekanou,sádlo a marmeládu.Vůbec se v tom neorintují jen jsem se doslechla že by měla mit 2 micháci háky.Díky

Ohodnoceno: 0x
 
Od: zeta
Datum: 24.01.14 17:16

pořidte si Silver Crest z Lídlu...perfektně velká a držák :)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: mija*
Datum: 22.02.15 17:34

Ted bude mit Lidl v nabídce pekárnu Silver Crest...chtěla jsem se zeptat jestli vám pekárná stále slouží k vaši spokojenosti a co se v ni dá všechno péct a zda ma chleba trochu propečenou kurku nebo je jak buchta?Děkuji za radu.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: mahan
Datum: 09.01.14 18:17

Tady je hodně receptů na domácí pekárny.http://domacipekarny.dama.cz/

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.01.14 09:18
avatar
Ohodnoceno: 0x
 
Od: wamp®
Datum: 18.01.14 13:54
avatar

Štírečku:Ten chleba jsem vyzkoušela a řeknu Vám i ostatním-nepečte ho,je hnusný:-D

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.01.14 09:35
avatar

Já jsem si oblíbila sekanou z domácí pekárny, ale používám jen pečení, směs umíchám ve hnětači. Mleté maso ( hovězí + vepřové, krůtí, kuřecí ) 1/2 kg + 2 vejce + 2 skleničky strouhanky, + 50 g slaniny s 1 cibulí - nakrájené na 2 min. do MW + Podravka 2 - 3 lžičky + 1/2 lžičky pepře + přiměřeně mléka => zamíchám a dám na pár hodin do chladničky. Pak nastavím program "pečení" na tmavou kůrku a peču 50 - 60 min. a na 10 minut ještě obrátím ( samozřejmě vyndané metly ).

Jinak dělám i džemy podle návodů na netu, sádlo nesmím. *slunce*

doplněno 12.01.14 11:07:

Zpočátku jsem zkoušela různé recepty na chléb, ale už mne to pustilo a po vyzkoušení různých hotových směsí si objednávám už víc než rok tady : http://www.chlebarna.cz/ - vícezrnný chléb. Super !

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 18.01.14 07:15
avatar
Co se doporučení značky týče tak výběr je samozřejmě velký ale když se člověk rozhodne že 700gramů je pro normální rodinu málo ( a to opravdu je ) tak nabídka značek které zvládnou víc než kilo těsta výrazně prořídne a z důvodů ceny vlastně zbyde jen Moulinex a Eta. U nás dostala přenost česká firma protože stejnou pekárnu už měla sousedka a byla s ní spokojená.
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.