Nejste přihlášen/a.
Slyšela jsem, že existuje nealkoholické víno. Prosím rádcové poraďte kde ho koupit? Na internetu jsem ho našla, ale nechci objednávat. Viděl jste ho někdo někde? V kterém marketu, či jiné prodejně, děkuji moc. Prý chutná stejně jako víno, jen je bez alkoholu. Je to dobré pro těhotné, kojící, řidiče atd. Nejsou to rychlé špunty, ty znám. Děkuji.
Vinea biela alebo červená. Včera som kúpil aj ružovú. Vyrábali to Vinárske závody Nitra, teraz to vyrába Kofola a.s., Rajecká Lesná. V ČR distribuje Kofola, Krnov. V Maďarsku sa to volá Márka. Zbadáte to podľa tmavozelených PET fliaš, 2 l.
Okrem toho je aj sýtený nápoj s hroznovou príchuťou, napr. sirup z azy čiernej pripomína chuť vína.
Nealkoholická vína nabízí mimo jiné vinárna Pampinus. Ale ono de fakto každé víno po převaření (tedny například když děláte něco na víně) byude nejspíš nealkoholické.
I když je to blbost,vyrobit nealko víno je jednoduché.Stačí koupit litr vína,nalejt ho do kastrůlku a krátce povařit.Ale moc jako víno to chutnat nebude.Těch 13 % alkoholu tam bude chybět.
JABRAKA
Děkuji za rady, ale já bych potřebovala vědět který market to prodává, ten Pampinus je dobrý, to je to co hledám, ale prahu mám trochu z ruky. Po převaření vím, že se ztrácí alkohol, ale to je něco jinýho. Já potřebuji koupit láhve bez alkoholu. To víno prý chutná dobře, jen tam není alkohol. Je samozřejmě dražší... Jinak díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.