Nejste přihlášen/a.
Podle toho na jaké teploty pečete. V každém případě dá i více jak dvakrát. Pokud začne při dotyku praskat a drolit se, je nejvyšší čas dát nový. Nejlepší zkušenost jsme učinili s hnědým za necelou dvacku v Kauflandu. Je to rolička bez krabice jen ve fólii. Zkoušeli jsme všechny možné, i nějaký za asi 50kč, bílý, prý finský, taky jsme ho vyhodili. Tenhle za dvacku nejmíň lepí.
Zcela a naprosto souhlasím s tím, že počet použití je dost závislý na teplotě, při které se peče. Když je hodně vysoká, tedy nad 200 například, tak rychleji zhnědne a začne se drolit. Ale taky musím dodat, že teď v poslední době mám opravdu dobrou zkušenost s pečící fólií, jak se taky výše psalo. Já mám takovou černou z Tescomy a opravdu perfektní, nic nemá šanci se přichytit a použít půjde očividně hodněkrát. A až náhodou odejde, cena je dost nízká na to, aby nebyl problém pořídit novou, ale myslím, že to bude za hodně dlouho.
Mám moc dobré plechy a tak jsem začala pečící papír používat až teď. Jak se dává na plech? Tou lesklejší stranou dolů, na plech? Nebo opačně, lesklou stranou nahoru, pod buchtu?
Uska, děkuji za rady. Bezva!
Já stranu papíru nerozlišuji, ale možná bych měla, nevím. Jen poradím- pokud dělám lité těsto nebo roládu a potřebuji, aby papír přilehl i v rohách, tak jej zmačkám, namočím ve vodě, vymačkám a prostřu na plech. I díky vlhkosti pak rolády při rolování nepaskají. Když na rohách nezáleží, tak plech pokapu vodou a papír jen přiložím. Používám až do opotřebení také několikrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.