Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,
mám na Vás velkou prosbu. Potřebuji nutně nového dodavatele těchto luxusních německých směsí.
Proto se na Vás obracím z žádostí zda nevíte o nějakém Brněnském obchodě kde je prodávají. Jde mi samozřejmě o osobní vyzvednutí protože při ceně 20 Kč/kus naše předražené poštovné cca 200 Kč samozřejmě vystřelí cenu do absolutní nevýhodnosti
Samozřejmě nemohu obejít všechny obchody v Brně tak doufám že někdo z Vás dá tip
Moc děkuji !
doplněno 19.12.13 01:20: Teď jsem si uvědomil že jsem nenapsal o jaké směsi jde Takže jde o německé směsi na výrobu domácího chleba v domácích pekárnách.
Neznám, pomůže vám toto? mouky.cz/...
doplněno 20.12.13 19:32:---------ROZVÁŽÍME:
------ -BRNO-MĚSTO-
Dopravné 39 Kč za objednávku
----nad 1300 Kč zdarma
Toto mají stále na stránkách o zrušení ani čárka.
Tohle jsou stránky obchodu který jsem do teď používal. Bohužel zavedli poplatky za objednávku a zrušily výdejní místo. Navíc se něco děje, protože nejde nic objednat a na kontakt nereagují.
Proto se obracím na širokou veřejnost z naději že se ozve někdo kdo ví kde se v Brně prodávají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.