Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání v boku

Od: fisa* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, když jsem dneska běhal, tak mě po chvíli začlo pichat v pod levým žebrem. Jindy se mi to stává třeba při rychlé chůzi v boku. Nemyslím si, že to mám jenom já, takže co to je a čím je to způsobeno? Díky! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Máte pravdu, znají to všichni běžci. Člověk není na dlouhé běhy stavěný, musí je trénovat a na běh se připravit. V poloze nastojato v té oplešatělé opici při drncavém běhu poletují vnitřnosti jako nudle v bandasce a to může zabolet. ondrej-vojtechovsky.cz/...

jonny*
hodnocení

0x

me se to taky stava kdyz beham a po nejake dobe to odezni mozna pretizenim nebo nevim nikdy jsem to nejak nezjistoval :) ale asi je to normalni pokud nejsi sportovec asi :)

foo*
hodnocení

0x

mam to též ale nikdy sem to neřešil.. radší neběham

hodnocení

0x

Kdysi jsem kdesi přečetla, že při běhu se namáhají a zvětšují játra a to píchání nastane, když se játra zvětší rychle a zvýšené prokrvení rozpíná stěnu a to pak bolí.

hodnocení

0x

Je to způsobeno nesprávným dýcháním. Ale snadno se tomu můžete vyhnout: Při běhu vdechujte nosem a vydechujte ústy. Ze začátku na to musíte myslet, za chvíli tak budete dýchat automaticky. A je po bolesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]