Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Prosím, jaký je postup při doplňování nehtů gely od expa-nails. Po zbroušení dáváte něco (myslím, odmašťujete ještě něcím nehet), nebo dáváte hned bílou špičku a potom podkladovou bázi? Díky moc moc
Doplnování gelů je vždycky stejný a nezáleží na značce.po zbroušení to odmastíš a tam,kde máš valstní nehet dáš primer.Pak podklad a atd-prostě jako nové
To znamená, že ten čistič co používám na ostranění výpotku po zapečení můžu použít i na zbroušený nehet? Tedy na tu půlku a na tu druhou půlku mého nehtu, kde byl odrost mám dát primer?
určitě,a ten můžeš dát na celý zbroušený nehet,respektive bys měla.jím i odmaštuješ nehet úplně na začátku.A jen na ten svůj dáš primer,jinak čistič na úplně celý
No tak to moc děkuji za radu. Já sice nemám kurz, ale nehty si dělám sama a naposledy se mi stalo, že se mi dva nehty odlouply od mého jak žvýkačky, tak si myslím, že tam někde zůstala mastnota nebo špína. Navíc, je na čase si pořídit vlastní materiál. Ty používáš expu? Myslím, že stačí podklad a pak už jen jedna vrstva?
Já také nemám žádný kurs,vlastně jsem samouk...To bylo asi tím,že nehet nebyl odmaštěn-to musí být a dobře zbroušený plus primer...Občas se odloupne,když třeba gel přetřete až na kůžičku,při odrůstání je takový nazdvyhnutý.Dvě vrstvy by bylo málo.Nejprve podklad,francie,modelák a lesk.(modelák a francie lze i přehodit).Používám pouze miláčka,ale určitě je to kvalitní značka
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. A ten lesk, to je ten, co je na straně 3 v novém katalogu? Nalevo dole pod miláčkem? Jo a je nějaký rozdíl v troubách? Určitě bych chtěla čtyř-zářivkovou. Je v nich nějaký fígl? Hezky večer
Ahojda,určitě ano a ještě nad miláčkem jak je ten gel.To je třífázový.Mají u sebe č.3...Určitě je lepší 4žárovková,já mám z www.modelaznehtu./... časovač 12Osekund a stála 2000kč,ted ji tam mají jen za 1000kč
Přesně tu, co mají v akci si chci dnes objednat. Teď jen mám trošku zmatek v tom, co si má tedy objednat za gely. Jestli celou tu horní řadu (všechny ty tři fáze), nebo jestli stačí jen ta pokladová báze co je vlevo nahoře, miláčka a potom lesk co je vpravo dole. Jak to mám namixovat? Zatím ahojky.
Jo?tak to by měla být dobrá investice,já ji mám taky a ted když je zlevněná,tak vůbec super.To že je gel třífázový vůbec neznamená,že musíš při modeláži používat jen tyto.Jak říkáš,klidně můžeš dát podklad jaký chceš,miláčka,fm a lesk.Já mám lesk taky z modeláže,pošlu ti odkaz a osobně jsem s nim nadmíru spokojená,ptž se fakt nádherně leskne...Nakombinovat to můžeš jak chceš... modelaznehtu.cz/...=# ...Ale někomu vyhovovat nemusí,to je jasné
No tak ty budeš mít určitě lepší grif než já jen ještě přemýšlím na velikosti balení, jaké si objednat. Chtěla bych si vzít podkladovou bázi a miláčka a protože si nehty budu dělat jenom sobě, tak nevím, jako gramáž balení zvolit, aby to třeba neztvrdlo, když to jedno balení budu používat dlouho, zase to větší balení se více vyplatí. Říkala jsem si, že bych vzala 10g balení podkladové báze a 40 g miláčka. Můžeš mi na to říct tvůj názor? jinak hezký zbytek neděle.
Tak ztvrdnout by to snad nemělo,jen kdyby jsi to nechávala dlouho otevřené na přímým slunci,nebo nechla,aby na fel svítila lampa-vždy si to dej tak,aby se to vyhlo záření.Jinak tohle bych určitě volila taky,podklad vydrží nadlouho,takže 10g stačí a miláčka 40gr taky super,ptž ten se dává hodně,takhle by to mohko být ok
Nevíš něco o gelech značky Light elegance, jsou dost drahé a prý také kvalitní, neslyšela jsi o nich? díky
Bohužel neslyšela, ale jestli jsou hodně drahé,tak kvalitní určitě budou...Ale zase,ne každému mohou sednout...
To máš pravdu, je to určitě otázka si to vyzkoušet, ale já jsem slyšela tolik chvály na Miláčka od Expy, že asi neodolám často si všímám, že se dělají bublinky na gelových nehtech a někdy jsou už i v gelu, nevíš, čím to je?Je na to nějaká rada?
Když se udělají v gelu,většinou to je tím,že se s ním hodně třáslo a dostal se do něj vzduch,nebo při rychlém míchání.A když se ti udělají na nehtech,bud ji propíchni jehlou a nebo se snaž ji jakoby setřít pryč.
Jenomže mě přijde, že když se ten gel nanáší na nehty tak ty bubliny vidět nejsou, že se jakoby objeví, až když je gel zatvrdlý. Navíc podle toho, co píšeš, je fakt nejlepší gely nepřevážet nebo si kupovat menší balení. Používáš jen expu?
Nepoužívám jen expu a že je nejlepší gely nepřevážet určitě není tak docela pravda,ptž když jdeš někomu dělat nehty domů,tak to ani jinak nejde a naviíc,tim přesunem to ani moc není.Ty se tam dostávají především když gel promícháváš. A zas hodně malé balení bych taky nebrala,ptž já mám třeba gely barevné v malé nádobce,jsou až nahoru a s těmi když není nutno tak nikam nejezdím,ptž tam stačí malinkaté naklonění a mám ho rozlitý po mističce,proto jsem si pořídila nádobky z lékárny,které jsou větší a vyšší a ted je to ok,ty se nevylévají.
No tak to je super, to by mě nenapadlo. Neposlala bys mi třeba odkaz na netové stránky, kde bych se na ty nádobky mohla podívat, nebo jestli se dají popsat, nebo mají název, protože máš pravdu, barevné gely na špičky jsou plněné až nahoru a pomalu se nedají ani zamíchat. Děkuji. Jo a od koho bereš barevné gely?
Myslíš odkaz na ne ty z lékárny?tak tzo ti nepovim,ale jsou to takové ty na mastičky, bílé a vysoké.Stojí asi 5kč. Já je mám z expy a tam jsou ty nádobky fakt na nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.