Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept na omáčku

Od: petrklic* odpovědí: 8 změna:

Poradíte mi nějakou jednoduchou omáčku na těstoviny? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Úplně jednoduchá - žlutá smetana,rozdrobit Nivu,trošku soli,zahustit.

Anebo orestovat nakrájenou cibuli a nakrájenou slaninu na kostičky,zalít rovněž žlutou smetanou,zahustit.

Takové falešné Carbonara.

Do té první omáčky můžete přidat kostku zeleninového bujónu.

myse*

já přidám červenou: osmažit cibulku do zlatova, přidat mleté hovězí maso, chvíli restovat, zalít plechovkou drcených rajčat, trošku kečupu, sůl, provensálské koření... a je to!

petrklic*
hodnocení

Díky,zní to dobře,určitě vyzkouším.

kami95
hodnocení

0x

Dát rozpustit všechny sýry co doma najdeš do smetany a pokud to bude moc husté, přilít mléko..

fam
hodnocení

0x

Jíška, bazalka, tymián a rajský protlak. Povařit s bujonem.

Jíška, špenátový protlak, česnek, smetana a bujon (kostka).

lidus*
hodnocení

0x

Nejjednodužší je jakýkoliv sýr (jak na to už víte), já dělám toto: Těstoviny + na cibulce a tenkých plátcích česneku rozpustím(mrazené smotky) kvalitní listový špenát, smíchám a dochutím. Můžete přidat opraženou slaninu nebo orestovaná kuřecí prsa. Jako další stačí rozvařit a propasírovat rajčata, ochutit bylinkama (saturejka, libeček...)

fam
17.12.13 10:03

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]