Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s tím jak dobarvit vlasy na blond, mám hustý blond melír takže mi to příjde už jako kdybych měla celou hlavu blond. Nutně jsem potřebovala dobarvit odrosty ale moje kadeřnice má plno, a ö ostatních ani nemluvím, tak jsem se rozhodla , že si zajdu do drogerie a koupím si tam nějakou blond barvu a na ty odsroty si to napatlám sama, máte stím někdo zkušenosti? Bylo by to jenom jednou takže si myslím že bych si sama vlasy nějak nezničila spíš se bojím jaká barva mi chytne, mám tmavě hnědé odrosty.
Já bych být vámi byla hodně opatrná s blond barvami z drogerie. Nevíte, která vám chytne přesně tak, jakou máte barvu melíru. Já jednou dopadla jako kuře (celá hlava žluto-oranžová) drhla jsem to několik dní než to vypadalo méně "kuřátkovsky". A to mám svou barvu špinavou blond a chtěla jsem platinu
Takže moje rada, počkat na kadeřnici abyste pak nebyla nešťastná. Lépe chodit s odrosty než se žlutou hlavou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.