Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké svatební šaty na druhou svatbu

Od: tina100 odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Budu se podruhé vdávat a nevím jaké šaty mám zvolit. Při druhé svatbě mi bílá barva nepřipadá vhodná. Navíc mám problém s postavou - mám velká prsa, uzký pas a široké boky a stehna, vel.42. Zkuste mi poradit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Tino, to je těžké, co člověk, to jiný názor. Já se třeba vdávala v oranžovém kalhotovém kostýmu. Moje doporučení: navštívit vizážistku a celé to prodiskutovat s ní.

al*
hodnocení

2x

Jéééé... *andel*

Oranžová, žlutá, zelenkavá, lila, světle modrá - pokud jde o barvy, je to věc vkusu. Co třeba tohle?
foto-dusan.eu/...
hyena.cz/...

simasonka*
hodnocení

2x

moje znama se vdavala take podruhe (35let) a mela na sobe svatebni saty s korzetem.Korzet mela cerveny a sukni bilou.Bylo moc hezke.Poptejte se i na tyto kombinace jsou velice pekne.Ja bych si kalhotovy kostym co neco takoveho nevzala ani na treti svatbu.Budete nevesta, tak at mate taky peknou svatbu.Postavu bych ani moc neresila - pokud si zvolite neco takoveho co jsem psala, tak se postava do tohzo schova :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]