Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tloustnutí po antikoncepci - jak na to?

Od: baaarusak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den vám všem. Mám na vás takovbou prosbu. Potřebovala bych poradit s tím, jak na to abych uhubla nebo spíš posilnila břicho a boky. Od té doby co jsem začala brát antikoncepci jsem břibrala. Ale ne jako celkově, právě že jen na břichu a bokách. I moje okolí si toho už všimlo a není mi moc příjemné to od každého poslouchat jak jsem přibrala! Do hodně věcí hlavně kalhot se už nevejdu! A nevím co s tím. Já vim, že po antikoncepci se většinou těmi hormony trochu stloustne, ale já se s tím prostě takhle jednoduše nesmířim. POradte prosím jak na to! Určitě ale v braní antikoncepce přestat nechci. Spíš si dojdu na gynekologii a požádám o jiné prášky. Snažím se jíst málo a často a večer a ráno dělat sklapovačky, ale to asi moc nepomůže.

Budu vám vděčná za všechny rady a odpovědi. Předem moc děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To, že okolí vás kritizuje za to, že jste břibrala, je jeho problém. Důležité je,jak se cítíte vy! Hubnout začněte, až to budete chtít vy sama. Ze sportů bych viděl jako vhodné např. plavání. Člověk získá kondičku, spálí tuky a zároveň dochází i mírnému posilování celého těla, neničí se při tom klouby a nehrozí úraz. Ale chce to opravdu plavat, ne se jen koupat v bazénu!

martina30*

Plavání je super ,ale pokud se někdo necítí,tak se do plavek neobleče a nepůjde plavat.Bohužel bud přestat brát prášky a opět se to vrátí do normálu a nebo se poradit jaké jiné prášky brár.Cvičením to trošku zmírníš,ale pokud prášky budeš brát bohužel tak 6 až 10kg budeš mít stále .

martina30*

Ptej se u gynekologa na Antikoncepci Jeanin po tom by se nemělo přibírat,ale je finančně náročnější.

sice antikoncepci neberu, ale zajímalo by mě, zda se po vynechání antikoncepce vše vrátí do normálu tak nějak samo nebo se snažení v tělocvičně projeví? jak to bylo myšleno? *nevi*

lucias*
hodnocení

0x

Zhubnout to co jsi nabrala s antikoncepcí, pokud ji nevysadíš, je téměř nemožné. Musela bych opravdu omezit jídelníček. Mě by zajímalo, proč tu antikoncepci jíš, to si partner neumí dát pozor nebo používat kondom? Při antikoncepci zadržuje tělo neuvěřitelné množství vody a Yadine, jakožto nízkohormonální antikoncepce rozhodně problém nevyřeší. Řešení je kondom. Ta antikoncepce ja takové svinstvo a tělo se po ní dlouho vzpamatovává.

vranka*
hodnocení

0x

Ahoj, já už 5let používám antikoncepci ,,LINDYNETTE" a zatím se po ní neřibrala. Spíš se mi podařilo i nějeké to kilo dát dolů. Nevím jak u vás, ale tady stojí 470kč.Možná by vám pomohla. Za zkoušku to stojí. Jana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]