Nejste přihlášen/a.
Ahoj ... asi 3 týdny randím s jednou holkou a všechno je super ... v posteli si rozumíme a stejně tak si máme co říct u šálku čaje ... sama řekla že je jí sem nou dobře atd. ... jenomže se stále stýká se svým bývalým kterému dala košem protože ji zanedbával jenomže ten se ted začal o ni znovu snažit až ji ztratil a jak mi sama řekla nedokáže mu říct ne ... já ji mám rád a je mi s ní dobře ale její prostě měla by si ukončit starý vztah než začne nový ... no a v mém životě je objevila ještě nová slečna ... proběhlo delší seznámení na jedné akci a krátké 1. rande a je v plánu další ... všechno je fajn ale silnější city mě táhnou k té delší známosti ... můžete mi prosím říct jak byjste se zachovali vy? ... jestli zkusit rozvíjet nový vztah a zároveň ten starší? nebo dát "ultimátum" starší a pak se rozhodnout? vážně nevím ... Děkuji za rady a názory
Ahoj. Tak pokud první slečna nedokáže říci -ne svému bývalému příteli, pak je to pro Vás ztráta času. Pořád by stál mezi Vámi. Nedávejte ultimata, ukončete vztah, ať si tedy nechá svého bývalého přítele. A Vy si vybudujte vztah nový. Nové děvče je na obzoru, tak soustřeďte svoji energii na rozvíjení vztahu nového.Utněte to a rozhodněte se hned, jakmile Vy sám budete vědět, co vlastně chcete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.