Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tato otázka tady padla častokrát, ale já mám problém trochu odlišný.
Když někdo na mě zvýší hlas, tak hned začnu být červený a začnu z ničeho nic brečet.
Dále nemohu prosadit, to co chci, protože si neumím chránit slovo.
Navíc mám trochu problém s akné což mi zrovna sebevědomí nezlepšuje.
No a tak bych potřebovala poradit, co s tím. Takže se s kluky moc nedokážu ani moc bavit
Dobrý den. Ivetko, jste zřejmě ve věku, kdy jste přecitlivělá a lítostivá. Jak zvýšit sebevědomí se těžko radí, ale vše musí vycházet z hlavy. To, jak o sobě člověk přemýšlí, je hodně důležité. Zkuste se mít více ráda a důvěřovat si. Když budete v pohodě a nad věcí, budete se usmívat, bude z vás vyzařovat pohoda i navenek. Věřte, že si okolí získá člověk spíš tím, když z něj vyzařuje pohoda a klid, než tím, že je z něj cítit nespokojenost, když řeší své nedostatky a mindráky...Kluků se nebojte, jsem přesvědčená o tom, že je jim milejší děvče s akné, ale usměvavé a kamarádské, než arogantní kráska bez pupínků, která je ale jinak studená, jak psí čumák...Komunikovat se dá o všem možném, jen se nebát otevřít pusu. Pokud se hovoří o něčem, čemu třeba nerozumíte, nebo Vás neoslovuje, pomůže diplomacie. Vyslechnout si a pak šikovně nadhodit téma jiné, do kterého se člověk už může zapojit, protože v tom si je jistější. Dá se to naučit, chce to trpělivost a nadhled...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.